Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
giudittina1978
Stressz és öregedés látható jeleit viselő bőrre. Hypoallergén 92%-ban természetes összetevők, nem tartalmaz genetikailag módosított növényi kultúrákból való kivonatokat, éter- és ásványi olajokat, kőolaj származékokat, parabeneket, alkoholt, szintetikus színezékeket és illatkompozíciókat.
AA ECO - ökológiai kozmetikai márka érzékeny, allergiára hajlamos bőrre. Az organikus sárgarépa kivonat revitalizálja a bőrt, megóvja a kiszáradástól. A cukorból nyert természetes betain intenzíven hidratál, a növényi glicerin megóvja a bőrt a kiszáradástól és bársonyosan simává varázsolja.
2013.01.22. 15:33
Én már kb. 1 hónapja használom és nekem nagyon bevált! Nekem is kombinált bőröm van és nekem szereti ezt a lemosót. nem értem mi lehet a gond! Nem lehet, hogy vmi mást is használtál mellé?
2012.12.10. 10:14
Nagyon akartam volna szeretni, de sajna csalódást okozott. 2 hétig próbálkoztam, de iszonyatosan kiszárította a bőrömet. A homlokom konkrétan hámlott és máshol is érdes, hámlós lett a bőröm. Nem is értem .... :-((Vettem rózsaszín Nivea arctisztító habot, a kék nagyon jó volt nyáron, majd beszámolok erről is.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.