Dezodorok

Adidas Action 3 Pro Clear Deo Spray

3.5
Hozzáadva 2012.04.28.by

barbee77

A sportolók segítségével kifejlesztett Action Dry Max System az Adidas legfejlettebb izzadásgátló technológiája. 3 hatás egyedülálló kombinációja-az Adidas legjobb védelme az izzadság ellen: 24 órás védelem, leküzdi a kellemetlen testszagot, és szárazon tart. Minimálisra csökkenti a fehér foltok kialakulásának esélyét a bőrön és a ruhán. Alkoholmentes-bőrbarát-bőrgyógyászatilag tesztelt.

Intensive,Control,Sensitive,Fresh,Pure és Pro Clear változatokban kapható.

2018.08.10. 09:47

Kedvenc dezodorom! Nekem hatásos volt, és az illata is annyira finom, hogy sokszor azt hitték parfüm van rajtam. Egy ideje már kétségbe voltam esve, mert hogy fél éve nem találom a boltok polcain, és az utolsó ilyen spray-met sem mertem elhasználni, mert azt hittem kivonták a forgalomból, de most örömmel olvasom, hogy visszahozták, csak egy új névvel. Mindjárt le is csapok rá! :)

2018.07.29. 18:51

Imádom. A kedvenc dezodorom, felváltva használom a golyós változatával. Annak idején egy darabig nem lehetett kapni, aztán visszajött ezzel a 3 M-es fejlesztéssel. Azóta talán egy hangyányit gyengébb, de az illata ugyan olyan maradt. Nagyon szeretem. Ez az illat és formula vált be legjobban az Adidastól.

2017.06.20. 08:49

Számomra kevés volt a dezodoráló hatása. Az illata tetszett.

2016.12.15. 02:38

Szerettem, finom illata volt, a dolgát is végezte és sokáig elég is volt ahhoz képest hogy mennyit használtam.

2016.05.13. 04:17

Pozitívum: jó az illata, nem hagy foltot a ruhán. Negatívum: irritál, konkrétan brutál módon viszket tőle a hónaljam!!! Hatását tekintve egyébként egy átlagos dezodor, egy rohangálósabb tavaszi napot nem bír ki (hűvös, nem fülledt időben tesztelve). Az illata miatt csak parfümöt vásárolok újra, de dezodort soha, így ezt sem fogom a bőrirritálása miatt.

2015.09.06. 08:07

Hátőőő, megkérdezném, hogy milyen sportolókon tesztelték... Talán sakkozókon? (Bocsánat mindenkinek, aki ezt a sportot űzi, nem őket akarom kigúnyolni.) Merthogy 1 órás cardio edzést nem bírt a drága.