Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
chococat
48 órás védelmet biztosít. 0% alkohollal.
2021.02.26. 12:13
Ez is ajándék ként érkezett hozzám. Elhasználtam, de nem rajongtam érte. Hol túl sok jött belőle, hol alig akart kijönni. Nem szeretem az ilyen jellegű deokat mert felkenem és eleve nehezen száradnak , ettől meg az az érzésem van mintha eleve izzadt lennék. Délutáni órákban már nem igazán éreztem frissnek magam tőle és izzadtsággal keveredve hát hogy is mondjam nagyon fura szagom lett. Elfogyott de tuti nem vennék belőle többet
2014.08.19. 18:19
Nem mondanám, hogy meg voltam vele elégedve. Ami a legjobban zavart, hogy nagyon viszketett tőle a hónaljam. Ezelőtt már más Adidas golyós deo is okozott nálam viszketést. Még az volt vele a problémám, hogy használat közben nagyon folyt, így túl sok került a bőrömre.A hatását nézve nem volt vele gond, tette a dolgát és az illata is tetszett.Elhasználtam végül, de azóta már egy másik márkát használok. Nagy reményeket fűztem hozzá pedig.
Utoljára szerkesztve: 2014.07.01. 11:54 - 2013.12.29. 20:09
Két változatot használtam és az illatukra, tartósságukra nincs panaszom, nekem nagyon bejönnek. Viszont elég körülményes a használatuk, mivel a golyó mellett kifolyik, így összekenem vele a kezem, belefolyik a kupakjába, abból kiborul bármi másra, stb... így a felvitel elég kellemetlen.