Ajakápolók

Adrienne Feller Ajakbalzsam

4.8
Hozzáadva 2018.10.25.by

Fiorentina

Hosszantartó, intenzív ajakápolás a kakaóvaj és vanília esszencia kényeztető erejével.

A benne lévő gazdag vajak, méhviasz és vaníliakivonat keverékének gazdag, lágy textúrája és kellemes aromája tökéletes kényeztetést nyújt, emellett egyedülálló módon ápolja a száraz vagy sérült ajkakat.

Főbb összetevők: méhviasz, kakaóvaj, shea vaj, makadámiadió-olaj, vaníliakivonat

2025.03.15. 18:23

Nagyon jó, kellemes állaga van, semleges illata. Ár-érték arányban szuper, pont annyira olajos, amennyire egy ajakbalzsamnak lennie kell!

Utoljára szerkesztve: 2023.03.04. 14:52 - 2023.03.04. 14:42

Tubusos ajakápolóból már megtaláltam a Nagy Őt (Guerlain), de azt akkora becsben tartom, hogy nem hagyhatja el a fésülködőasztalomat, ennélfogva gyakran hiányoltam. Mostmár viszont végre van ez a stiftes kis csoda, ami mindig az aktuális táskámban lehet. :) Elképesztő tartós: elmentünk sétálni (épp szeles idő van), aztán hazaérve ittam+ettem egy palacsintát, és még mindig hidratált a szám! Az illata is valahogy megnyugtató, pedig nem szeretem a zselés szaloncukrot. :D (Egy az egyben az az illat.) Rengeteg ajakápolót kipróbáltam már a lentebb említettek közül is, de ehhez -és az eddigi kedvencemhez- nem érnek fel. (Sőt, a Carmex olyasmit csinált a számmal, amit semmi más, de nem jó értelemben.)

2023.01.16. 13:55

Kellemes jó ajakbalzsam, szerettem használni! Az illata és tetszett és bársonyossá varázsolja a bőrt.

2022.05.01. 08:35

Nem rossz, de vannak jobbak. Mind a Carmex, mind a Forever Aloe, mind a Biotherm ajakbalzsamjai messze hatékonyabb igazán cserepes ajkakra. Nekem szerencsém van mert természetesen vastag szám van, viszont ennek hátránya, hogy könnyen kiszárad, folyton kenegetnem kell. Ez egy korrekt ajakápoló erre a célra, de egyértelműen vannak olyanok, amik hatásosabbak és jobban hidratálnak

2022.03.11. 16:23

A legjobb ajakbalzsam, amit használtam. Az illata csodás, hosszan hidratál és ápol, nagyon jó összetevőkből áll. A tok, amiben van esztétikus, jó érzés kézbe venni. :)

2022.02.28. 19:14

Nagy ajakápoló fogyasztó vagyok, nekem egyszerre legalább 4-5 van a birtokomban, táskában, kabátzsebben, asztalon, éjjeli szekrényen...mindenhol, ahova csak nyúlok. A Labello családot 15 éve tudatosan kerülöm, a Forever ajakbalzsama volt évekig, amit nem bírt más letaszítani a trónról. Eddig. Első használatkor nekem egyáltalán nem tetszett, mintha "karcolt" volna, vagy durva lett volna, nem is tudom. Az illata nekem fenséges, valami narancsosra emlékeztet. Kis idő eltelte után feltűnt, hogy csak ehhez nyúlok, eszméletlenül hidratál, nekem sokáig is megmarad az ajkaimon, a többi meglévő ajakápolóm csak ócska utánzatnak tűnik mellette. Sajnos kifogtam egy olyan példányt, amit csak kifele lehet tekerni, vissza nem, emiatt tudatosabban csavargattam. Egyébként nekem darabok is látszódnak a szájfényben, mintha "kicsapódna" valamelyik összetevő. De tőlem maximális pontot kap.