Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lelőhely: Kozmetika, online

Adrienne Feller Aromazen Ardonia Arcolaj

Hozzáadva 2016.06.30.by

Encsi

Az Aromazen Arcolajok a harmónia nagymesterei, melyeket a világ öt elemére építettük- Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz -, mivel mindegyik arcolaj hordozza magában az adott elem sajátosságát, támogató erejét. Különleges növényi olajok, illóolajok, virág- és növényi kivonatok, esszenciák, természetes vitaminok és ásványok adják egy-egy Arcolaj kompozícióját, erejét. Illatuk és különleges energiájuk nemcsak szépítik a bőrt, de finoman lefújják a lélekről a feleslegessé vált érzelmi nehezékeket is. Az Aromazen Arcolajok a bőrtől a lélekig és a lélektől a bőrig hatnak.

• tápláló, védő
  • sejtregeneráló, bőrfeszesítő
  • hámosító
  • feloldja az aggodalmaskodást
  • felmelegíti az érzelmeket
  • oldja a szorongást és a depressziót
  • energetikailag megerősít
16 510 Ft-tól

2023.03.26. 02:28

Ajaj, nem szeretek party pooper lenni, de ezt most le kell pontozzam, mert nekem kegyetlenül büdös! :-/ Emlékeztem, hogy valamelyik AF kencére írták már, hogy a szaga elrontja a spa-élményt, biztosra vettem, hogy ez volt az, de látom, mégse. Akkor viszont félve próbálom ki a többi tesztert, amit vettem..😅Pedig nem vagyok finnyàs: elég sok kakis peluson vagyok túl így kétéves ikrekkel, de meggondolnám, hogy ahelyett szagoljam-e ezt..😅Sorry.. A hatását nem tudom, mert maszk után vetem be, de asszem se az, se ez nem csodaszer. Irritációt viszont nem okozott, ezért kap többet 1 csillagnál. Ha teljesítményben is mutat valami egyedit, majd felpontozom.

Utoljára szerkesztve: 2021.07.13. 06:59 - 2021.07.13. 06:54

Szinte az összes Adrienne Feller arcolajat kipróbáltam már a Shine kivételével. Bár mind kellemes emlék, mégis talán az Ignisia és az Aminea vált be a legkevésbé. Télen a testesebb rózsaolajat, a tavaszi méregtelenítős időszakban pedig a könnyedebb Salviát szerette a bőröm. Ebben a nyári kánikulában - amikor a vízhiányosok még a vízhiányosnál is vízhiányosabbak - kezdtem el használni az Ardoniát és nekem maximálisan bevált. Reggelente az Adrienne Feller Aromazen Flora arcpermetet fújom alá és 3-4 cseppet teszek belőle az arcomra, amit épphogy van időm elmasszírozni, mert pillanatok alatt becuppantja a bőröm. Nem marad utána semmiféle zsíros érzet, csak a bársonyosan puha tapintású arcbőr.Tökéletes.

Utoljára szerkesztve: 2020.12.04. 15:16 - 2020.12.04. 14:56

Vásárlás mellé rendeltem ebből is egy tasakos mintát. Az árkülönbség oka már az első pillanatban kiderült, a Shine elixírolajhoz képest ez az Aromazen teljesen más műfaj. Az olaj színe halványsárga, állaga mintha vékonyabb, folyósabb lenne, és kevésbé tápláló is. Érdekes, hogy ennek ellenére nem szívódott be teljesen, pedig próbáltam egyszer száraz, egyszer pedig enyhén nedves bőrön is. A Shine után már tíz perc múlva teljesen száraz tapintású volt a bőröm, ennél még egy óra múlva is olajos réteget éreztem. Nappalra nem szívesen használnám, esetleg csak otthon, smink alá kizárt, éjszakára meg nem az igazi, egy része biztos a párnán végezné. Az illata sokkal jobb, mint a Shine elixírolajnak, és bár a benne lévő illóolajok alapján kimondottan tetszenie kellene, valahogy mégsem szerettem bele, és különösebben az aromaterápiás (nyugtató, stabilizáló) hatása sem tűnt fel. Megvenni ezt sem fogom, de tanulságos volt kipróbálni. Ha arcolaj, én hű maradok a Sisley Black Rose-hoz, a kiszerelés nagyon esztétikus, szép a lila üveg, az olaj színe átlátszó, az illata nagyon kellemes, használni élvezetes, hatásával rövid és hosszú távon is meg vagyok elégedve.

2020.02.06. 13:45

Azután próbáltam ki ezt az arcolajat, hogy a boltban beszélgettünk az egyik eladóval és panaszkodtam neki, hogy hiába kedvelem az Amineát, az Istennek nem issza be a bőröm teljesen... Kicsit húzódozva, de azt ajánlotta, tegyek egy próbát az Ardoniával. Ezt az olajat sokkal jobban befogadja a bőröm, úgy látszik, nagyobb szüksége van ezekre az összetevőkre. Ez a termék is nagyon sűrű, tényleg 1-2 csepp elegendő az egész arcomra. Érzékeny, vízhiányos bőrre nekem nagyon bevált! Az Aminae 4-est kapott, ennek már meg tudom adni az 5 csillagot :)

Utoljára szerkesztve: 2018.07.29. 14:52 - 2018.02.23. 13:38

Frissítés 2: Ha Uriage termálvizes arcpermettel használom, akkor viszont jól működik. Egy-két csepp olajnál nem kell több, tényleg hidratál, nyugtatja a bőrt, és valóban felszívódik. Frissítés: Néhány hónapja próbálok megbarátkozni az Ardonia és az Aminea arcolajokkal. Azt hiszem, mégsem fogom tartósan használni őket, bármennyire is kecsegtetőnek tűnt elsőre: nem érzem, hogy úgy felszívódna a bőrömbe, ahogy kellene. Mindig marad egy olajos réteg, akármennyire keveset is igyekszem feltenni az arcpermet után. Száraz bőrre biztos áldás lehet, de nekem nem vált be. A PC retinolos szérum is eléggé olajos, mézszerű, de az mégis beszívódik maradéktalanul. Így csak három csillag.Herba arcpermet után kenek egy-két cseppnyit az arcomra, és magam is elcsodálkoztam rajta, hogy az olajos állag ellenére nagyon szépen beszívódott a bőrömbe. A hatása is tetszetős: nyugtatja és puhává meg simává teszi az arcomat. Azért csak négy csillag, mert azért mégiscsak érződik az olajos állag, és a reggeli rétegzős bőrápolási rutinba nem tudom beleilleszteni. Gyakorlatilag időm sincs rá, hogy a felszívódásra várjak. Még nem vagyok benne biztos, hogy újravenném-e. Talán.

Utoljára szerkesztve: 2017.06.11. 17:15 - 2017.06.11. 17:14

Tisztelet a megalkotójának! Sokszor utaltam már rá, hogy a korosztályomnak "kötelezővé tenném" az olajok használatát, amit már az ókorban is alkalmaztak a szépségápolásban.Csodálatos hatóanyagokkal rendelkező termék, ami egyesíti az olajok és a növények hatását, felerősíti azt. Amikor felvisszük az arcra, olyan illat vesz körül, mintha Ázsiában lennénk valahol egy aromaolajos masszázson. Mivel arcolaj, a hatása is olajos, ezért kényeztető estéken, délutánokon ajánlom, amikor van időnk végre egy kicsit magunkkal is foglalkozni és nem zavar sem minket, sem a környezetünket az olajos arcunk. Prémium kategóriás termék minden szempontból, azon kevés termékek egyike, amelyről elmondható, hogy kiváló befektetés önmagunkba.