Hidratáló krémek

Ahava Aktív Hidratáló Gélkrém

3.7
Hozzáadva 2014.10.08.by

wishes

Különleges gélkrém textúrába ágyazott frissítő hidratáló, mely nappali és éjszakai krémként is tökéletes. Hatására a bőr selymesen puha és élettel teli lesz. Az AHAVA különleges Moisture Suspension RE technológiájának köszönhetően a Holt-tenger vize bejut a bőrbe és nedvességgel tölti fel a sejteket.

Parabenmentes. Érzékeny bőrre is használható. Allergiateszttel ellátott.

2017.08.13. 10:33

Felvitel után kis ideig tényleg mintha radós lenne, de ez gyorsan elmúlik. A hatása viszont nagyon jó, már pár használat után tisztább, szebb lett a bőröm. :) Sminkelni is jól lehet rá, én éjszakára is most ezt használom.

Utoljára szerkesztve: 2017.02.14. 12:59 - 2017.01.10. 17:44

Vakon vettem, de nem bántam meg. Elsőre furcsának tűnt az állaga, de azonnal megszerette a bőröm. Nagyon szép, egységes bőrképet eredményez, illatát kifejezetten szeretem. Pattanásokat nem okoz, szépen hidratál télen is. Újravevős! :)Update: sajnos ez a gélkrém állag nagyon nem jön be, akárhogy viszem fel az arcomra, ragad, de még a kezemet is le kell mosni, mert az is ragacsos marad utána. A hatása jó, azzal nincs baj, de az állaga miatt csak éjszakai krémnek tudom használni. Nem újra vevős.... :(

2016.01.14. 13:31

Gélkrémhez képest kiválóan beszívódik, meg voltam elégedve vele, de nem vettem újra.

2015.09.04. 13:06

Én is nyereményjátékon nyertem :) és az első krém amitől nem lettem pattanásos, kiütéses :) minőségi termék :)

Utoljára szerkesztve: 2015.04.14. 18:10 - 2014.12.23. 09:21

Karácsonyi nyereményjátékon nyertem egy csomit, ez is benne volt. Érdekes nagyon, mert ránézésre sima, zsírosabb krémnek néz ki, viszont tapintásra meg echte gél állagú, de kissé ragacsos. Most kezdtem használni, az illata finom, viszont ragacsosnak érzem tőle a bőröm, de hosszan tart a hidratáló hatása, ami miatt összességében egyelőre 4 csillagos. Normál áron tuti, hogy nem venném meg.UPDATE: Nagyon kiszárította a bőröm, szinte lepereg, így megválok tőle.

2014.10.18. 15:36

A legtökéletesebb hidratáló arckrém, amit valaha használtam. Lehellet könnyű az állaga és azonnal beissza a bőr. Egésznap hidratáltnak éreztem. Az illata nekem kicsit túl erős, de a hatása kompenzálja ezt az apró kellemetlenséget. Sajnos nagyon hamar elfogyott azóta is sóvárgok utána, csak az ára tart vissza, hogy újra vegyem.