Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Mehecske
Fejjegyek: grépfrút, licsi, szilva
Szívjegyek: jázmin, narancs virágok
Alapjegyek: szantálfa, tonkabab, vanília
2024.01.30. 13:23
Illatmintàm van belőle, màr többet elhasznàltam és szeretem, finom nagyon! Ha nem lenne J.Choo Fever parfümöm, biztosan megvennêm ezt. Kívàncsi lennék,milyen az üvege élőben, biztos pompás, de most felesleges darab lenne, nem tudnàm elhasznàlni. Szeretem vàltogatni az illatokat, na meg ugye mindig vmi új utàni vágy.. 😅Nos, elsőre közel 90-95%-ban J. Choo Fever mennyei illata, de fêl óra múlva a Fever gourmandosabb, édesebb, szilvásabb irányba megy, míg ez az illat inkàbb viràgosabb felê,de megmarad a teljes jellege is. Így is azt mondom,hogy remek kis illat, szuper alternatíva a Fever helyett.Minden jegye benne és szépen eldolgozva!Gyümölcsök, virágok, vanília, mmm.Ami fontos: A licsi nem büdösödik benne, nem savanyú, nem romlott, szinte kivehetetlen.Szerintem remek illat, tartóssága 5-6 óra! Üvegêt élőben nem làttam, csak fotókon néztem utàna jobban,de szêp. Jók a színek, illik hozzà!Ára is kedvező általában, mostansàg nem làtom,de szokott kapható lenni.Megérdemli az 5*-ot.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.