ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Hamarosan megújul a KrémMánia! Mindenképp ellenőrizd, hogy a regisztrált e-mail címed helyes-e! Ha nem, frissítsd a profilodban!

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cinnamal

Funkciók:

Illatanyag

Kockázat:

(közepes)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A fahéj fűszerességét adó sárgás, olajos folyadék. A kozmetikumokban illatanyagként használt. Előállítható mesterségesen, vagy kivonható a fahéjfa kérgéből is. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.