Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Klau07
Hajban maradó tápláló olaj, ami simítja a hajat és megvédi a nedvességtől, kifésülhetővé, fényessé és selymessé teszi. Formulája fügekaktusz olajjal gazdagított, ami a hajat nagyon lággyá és könnyűvé teszi, és narancskivonatot tartalmaz, ami segít emelni a haj fényét.
Utoljára szerkesztve: 2020.05.20. 06:14 - 2020.05.20. 06:11
A fodrászomnál találkoztam ezzel az olajjal.Amikor meg éreztem ezt a mennyei illatot, tudtam, hogy ez nekem KELL!Meg is rendeltem, egyedül az ára miatt húztam a számat, de a minőséget meg kell fizetni...A hajam puha, fényes, könnyen ki lehet fésülni.Nincs olajos hatás, teljesen be szívódik pillanatok alatt.Nekem meg érte. 😉
2018.12.14. 13:52
Nagyon finom illata van és sokáig elég. Szárazon szoktam felvinni a hajvégekre, hamar beszívódik és puhává varázsolja a hajamat.
2018.05.15. 21:06
Együtt használom a termékcsalád többi tagjával (sampon, pakolás). Ez az öntős kiszerelés megijesztett engem is, de én átöntöttem az előző olajom flakonjába, ami pumpás. Az üvegtől is tartottam, nehogy leejtsem és összetörjön... Egyébként minőséget sugall. Az illata mennyei. Sűrű állagú. Teszi a dolgát. Nem olcsó, viszont professzionális és sokáig elég lesz. Vizes és száraz hajra is használom.
2018.05.07. 21:57
Fodraszom hasznalta rajtam es nagyon puha lett tole a hajam. Az illata eszmeletlen finom tropusi gyumis. Agyalok hogy beszerezzem csak ez az ontos formula nem a legjobb.