Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
dream
2022-ben megújult változat!
Arcmaszk ausztrál teafaolajjal. Azonnal és mélyen tisztítja a pórusokat. A teafaolaj egy tisztan természetes termék, aminek hatása már évszázadok óta lenyűgöző és ezért "Ausztrália zöld aranyának" is nevezik. A modern receptúránk az egész test számára ápoló elixír. A teafaolajos arcmaszk szembeszáll a pattanásokkal és a miteszerekkel. Tisztítja a bőr pórusait, szabályozza a faggyútermelést és ezáltal finomabb bőr képet biztosít.
2020.02.13. 22:37
Jó vélemények miatt vettem magamnak én is egyet ebből a maszkból. És nagyon nagyon jó! Felkenve csípi az arcomat de nem elviselhetetlen, a teafaolaj már csak ilyen. Az illata csodás ( persze annak aki szereti a teafa illatát, mert ez nagyon intenzív). Fehér sűrű krém, szépen el lehet oszlatni. 15 percet hagytam fenn majd kicsit időigényesen de lemostam. Utána nagyon puha és szép lett a bőröm. Volt egy két pattanásom azok most szerintem gyorsabban múlnak. 1 tasak egyszerre szerintem sok, simán lehet 2-3 adagra felosztani. Biztosan helyet kap az arcmaszk arzenálomban!
2019.12.03. 00:35
Már több, mint 1 éve használom ezt az arcmaszkot és imádom. Amikor felkenem, picit csípi az arcomat és elég erőteljes illata van, de engem egyik sem zavar túlságosan. Eleinte rengeteg arcmaszkot és krémet kipróbáltam, hogy eltüntessem a pattanásaimat, de szerintem ez vált be eddig a legjobban. Egy tasak nekem kb 3.használat után szokott elfogyni, tehát abszolút megéri. Nagyon szépen kitisztítja az arcomat, az egyetlen negatívum, hogy szárítja a bőrömet, viszont ez megoldható egy kevés hidratáló krémmel, úgyhogy nem vonok le érte csillagot.
2019.12.01. 12:58
Ez az egyetlen maszk ami nem okoz pattanásokat. Szépen tisztít, én egy tasakot többször is használok, nem szárad be. Én nagyon szeretem.
2018.07.30. 09:16
Engem csípett, és én utálom ha egy arcmaszk csíp. Ígérete ellenére szerintem sok mindent nem csinált a pórusaimmal. Kiszárította az arcom, kicsípte, másnap hámlani kezdett a bőröm több helyen is. Pattanásom nincs sok, mitesszerre BHA-s tonikot használok, sokkal jobban beválik, mint bármiféle szárító hatású kence...
2018.06.06. 10:26
Kellemes a hasznalata es a bort finom puhava teszi, de kifejezett porustisztito hatast nem vettem eszre. Nekem egy tasak 2 hasznalatra volt elegendo es egy het alatt sem szaradt be a nyitott csomagolas.
2018.01.31. 09:32
Ez az egyik legjobb maszk amit próbáltam, és jó párat próbáltam már. Használata után sokkal tisztábbnak érzem és látom is a bőrömet. Engem is csíp egy picit az elején, de valóban nem okoz semmi pirosságot, sőt azt inkább szépen lehúzza.