Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Márkabolt, online

almost 1.618 Pure 10% Azelaic Acid Creamgel

3.1
Hozzáadva 2024.02.07.by

sofye

A formulában ugyancsak a szérumhoz hasonlóan 10% tiszta azelainsav található főhatóanyagként, mely jótékonyan befolyásolja a rosaceás tüneteket, aktívan vesz részt a pattanások elleni küzdelemben, segít helyreállítani a bőr egyenlőtlenségeket is.  Az azelainsav mellett a krémben megtalálható még aktív hatóanyagként  bisabolol, beta-glucan, squalane és phytobioactive acnilys is. A bisabolol és beta-glucan nyugtat, csillapít és irritáció ellenes, a squalane bőrazonos összetevő révén könnyen be tud épülni a bőr lipid rétegébe és erősíteni azt, a phytobiocative acnilys pedig részt az vesz aknék elleni küzdelmben, a faggyúnormalizálásban, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatásának köszönhetően csökkenti a bőrpírt és az aknés gyulladásos elváltozásokat.

Három fő problémára nyújt hosszútávú megoldást: pattanások, rozacea és pigmentfoltok. Funkciói pedig a következők:

• Gyulladáscsökkentő hatású lokálisan alkalmazva. Megnyugtatja a gyulladásban levő területeket, és lehúzza a pirosságot.
  • Antibakteriális hatás: visszaszorítja az aknét okozó Propionibacterium acnes baktérium növekedését.
  • Anti-keralotikus hatás szabályozza a bőr felső rétegében a sejtosztódási folyamatokat, így csökken a pórusok eltömődésének a lehetősége, és kisebb az esélye a mitesszerek és pattanások kialakulásának.
  • És nem akármilyen hatása van a pattanások után maradt hegek és az UV sugarak által okozott pigmentfoltok halványításában Mindezt úgy teszik, hogy gátolják a melanintermelésért felelős enzim, a Tyrosinase termelését.
  • Nyugtató, és irritáció ellenes

2024.12.04. 09:18

Valami borzalom. Rettenet büdös, nem is tudom milyen állagú, csíp. Csakis az új, környezetbarát csomagolás miatt kap 2 csillagot

2024.10.21. 17:47

Nekem a márka másik azelainsavas szerumja jobban bejott. Főleg azért is mert sokkal olcsóbb 😁 nekem nem rontott de se nem javított a bőrömön. Az állaga viszont nagyon nagyon kellemes. A szaga viszont budos, nem is tudom mire emlékeztet, de én egészen sokáig éreztem magamon. Szerintem a piacon van más jó azelainsavas termék, sajnos én ezt a terméket csak az állaga miatt tudom ajánlani

2024.10.03. 15:35

Rossz textúra és állagú (darabos és vizes) és emellett semmit nem használt, csak irritálta a bőröm. Emelett még drága is. Azért próbáltam ki h helyettesítsem a Revoxost amíg nem lehetett kapni, de egyáltalán nem hozott eredményt.

2024.08.16. 19:12

Én ma vettem először. Kérdezném, hogy ennek a krémnek milyen az állaga?? Mert most felbontottam, de szerintem az enyém rossz. Szemcsés és elég kellemetlen a szaga. :/ Köszönöm ha válaszoltok. :)

2024.12.04. 09:17

@rakovicsvanessza Igen, nekem is rettenetesen büdös és behatarolhatatlan állagú

2024.06.09. 17:58

Szeretem, de a szérum sokkal jobb. Jobban is hat, könnyebben is beszívódik.

2024.01.23. 17:12

Nem rossz kis krém, nekem is van h néha (nem tudom beazonisítani mitől, mert nem mindig) hogy csíp, de csak pár másodpercre, irritációt viszont sosem okozott. Viszont nekem ez egy olyan semmilyen termék. 2 hónapja használom (pozitívum h rendkívül sokáig elég), de semmilyen pozitív változást nem hozott, oké hidratál, de nem annyira jól mint az amúgy hidratálónak használt Rituals Glow krémem. Pattanásaim amúgy sincsenek nagyon, amióta használok niacinamideot, ebben nem tudok nyilatkozni, de a pigmentfoltokkal tele vagyok és nem segített rajta semmit. Jó illata nincs, de ugye parfüm mentes, szóval ez nálam nem hátrány. Újra venni nem fogom, de talán másnak megér egy próbát.