Törlőkendők

alouette Deluxe Nedves Toalettpapír - Kamillás

Hozzáadva 2018.07.18.by

wildrose

50 db

Extra puha kendők kamilla kivonattal a bőr különösen finom tisztítására.

• Nyugtató hatású
  • Bőrsemleges pH
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Alkoholmentes

2023.02.19. 06:46

A Zewa nedves toalettpapírt szerettem volna egy kicsit olcsóbb termékre váltani. De, ez a termék szörnyű! Engem ami nagyon zavar és ami miatt lepontozom, az a erős kamilla illata. Komfort érzetet biztosítja, de más jó tulajdonságát nem tudnám kiemelni. Maradok inkább a Zewa nedves toalettpapírnál, jól bevált, és hosszú ideje használom.

2021.10.15. 06:09

Jaj, de rossz szegény :( a Zewa nedves wc papírját szerettem volna egy minimálisan olcsóbb termékre leváltani, de hiba volt kísérletezni. Tocsog a nedvességben, habzik is, csíp…. Megmarad cipőt törölgetni, mert rendeltetésszerűen sajnos nem lehet használni. :/

2020.04.22. 06:52

Ha ez a biológiailag lebomló, akkor azon az előnyén kívül, hogy lebomlik, semmit nem tudnék mondani, mert egy használhatatlan sz*r! Bármilyen óvatosan húzom ki a tasakból, elszakad, nagyon habzik, biztos nem veszem újra, hiába lebomló ha nem lehet használni. Amúgy én cipőáttörlésre vettem, így inkább el sem képzelem, ha rendeltetésszerűen használnám........

2020.01.03. 14:19

Nagyon kíméletes és puha, kellemes az illata és felbontás után még sokáig megőrzi a nedvességét.Alacsony ára ellenére jó minőségű termék.

2019.02.22. 18:02

Az egyik kedvencem, kellemes illata van, elég nagyok és puhák a kendők. Egy ideig szinte csak ezt használtam, mivel számomra simán hozza egy-egy kétszer annyiba kerülő társa minőségét. Viszont sokszor azt érzem az utóbbi időben, hogy nem elég nedves, főleg, mióta kipróbáltam a zöld teás változatot is. Az véleményem szerint nedvesebb, ott sokkal inkább érzem a kíméletes tisztítást, mint ennél, így valószínűleg a továbbiakban inkább azt fogom használni.

2019.02.17. 20:09

Nagyon kellemes illatú, jó méretű és elég nedves törlőkendő, szuper minőség.