Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
measme
Száraz és érzékeny fejbőr esetén használatos sampon. Tartósítószermentes, parfümmentes, neurodermitisz esetén is használható.
A hiposzenzitív receptet a Dr. Wolf kutatás speciálisan a túlérzékeny fejbőrre fejlesztette ki. Még neurodermitisz esetén is használható. A kímélő mosókomplexum glukóz tenzidekkel különösen kímélően tisztít és segít a fejbőrnek megőrizni a nedvességet. A zsályakivonat és a bisabolol (a kamilla hatóanyaga) nyugtat és megelőzi a fejbőr irritációját; erősítik a bőrt és támogatják a fejbőr természetes funkcióit. A mindennapos hajmosásnál is megmarad az egyensúly.
2021.03.02. 20:06
Belobbant a sheborream bar nem tudom mitol mert az oszi eletmodomnal most sokkal jobbat folytatok es az uriage sampon eddig kb kordaban tartotta de most valahogy nem igy gondoltam teszek ezzel egy probat. Sajnos nekem is csak rosszabb lett tole hajmosas utan a fejborom. Lehet akinek nincs ilyen extrem fejbor problemaja annak jo mint sima mentes sampon de nekem sheborreara nem valt be :(
2020.06.16. 11:16
Szerintem ez a legrosszabb alpecin termék amit készítettek . A seborrhea tünetei nekem rosszabbodtak .
2020.04.21. 13:18
Nagyon kiszárította a hajamat, párszor kísérleteztem vele, mert a fejbőröm szörnyű állapotban volt. Mivel nem tudtam balzsam és pakolás után sem normálisan kifésülni a hajamat, rengeteg hajam kihullott a fizikai behatás miatt, pedig igyekeztem kíméletes lenne. Nagyon hamar visszazsírosodott a hajam, így pár kísérlet után inkább odaadtam Édesanyámnak, akinek nincs semmi gondja vele. Miatta 3 csillag.
2019.12.27. 20:27
Kíméletes sampont kerestem, mert néha a fejbőröm fájdalmasan húzódik. Ez a sampon tényleg kíméletes, de használnom kell utána hajápolót is. Viszont nem zsírosít, nem áll tőle össze a haj stb. Eddig csak a Müllerben láttam, én ott vettem.
2018.11.26. 20:16
Anyukámnak nagyon érzékeny, kisebesedős a fejbőre és korpás is. Ez a sampon nem irritálja és fokozatosan csökkenti a hámlást is. Szereti, többedszer vettük újra. Én is használom néha, mindennapos hajmosásra, érzékeny fejbőrűeknek tökéletes!
2018.10.26. 09:18
Az egyedüli sampon, amitől nem viszket őrülten a fejbőrön! Soha le se cserélem