Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Testápolók
Testolajok
Lelőhely: Rossmann

Alterra Anti-Cellulit Bőrápoló Olaj

4.4
Hozzáadva 2018.05.23.by

Dea

A simább és feszesebb bőrért

Természetes nyírfalevél- és alga kivonatot, valamint grapefruit- és limetta olajat tartalmazó hatékony formulájának köszönhetően gyorsan a bőrbe szívódik és intenzív hidratálást biztosít. Simítja, rugalmasabbá teszi és feszesíti a bőrt.

Nem tartalmaz szintetikus színezéket, illatanyagot és tartósítószert. Szilikon, paraffin és más ásványiolaj-származéktól mentes. A növényi alapanyagok, lehetőség szerint, ellenőrzött biológiai termesztésből vagy vadszedésből származnak. Hatása bőrgyógyászatilag igazolt.

2025.03.03. 21:04

Nagyon-nagyon szeretem, első használattól csodásan hidratal, nagyon kellemes érzés a bőrnek. Az illata nagyon kellemes, a bőr texturajat valóban javítja. 5*

Utoljára szerkesztve: 2023.09.13. 08:13 - 2023.09.13. 08:13

Eszem ágában sincs azt hinni, hogy a cellulitra lehet olajjal hatni! Nem is amiatt vettem meg, hanem mert egy jó összetételű bőrápoló olaj, rendkívül praktikus, jól adagolható pumpás kiszerelésű valódi üvegben, baráti áron. Kellemes, friss, citrusos az illata, kevés is elég belőle, mint általában az olajokból, így nagyon sokáig elég. Nem használom napi szinten, folyamatosan rotálom a testápoló termékeimet. Ezzel az olajjal kb. hetente 1x kenem be magam, két olajozás között inkább vizesebb, hidratáló és más tápláló terméket használok - nekem így vált be a legjobban.

2019.08.07. 09:06

Én már nagyon sokszor újravettem. Hatásos szépen simítja a bőrt, persze nem elengedhetetlen a rendszeres testmozgás és az egészséges étkezés (anélkül semelyik ilyen termék nem hat semmit!:))Picit nedves bőrön kell eloszlatni és úgy könnyebb dolgod van és tartósabb is.Picit tényleg nehezebben szívódik de hát olaj. És sajnos az ilyenre hajlamos ruhákat összekenheti ,amit nem olyan könnyű kimosni.Illata kellemes, de nem erős (ami engem pont nem zavar).Ha van kedvem napi 2x kenem(reggel este) magam ami már nem olyan gazdaságos ,de szerintem az 1 is bőven elég főleg h nem az egész testet kell kenni vele, hanem csak a problémás területet.Minden esetre más termékeket is kipróbálok még.

2019.06.17. 10:02

Mozgás mellett azt vettem észre, hogy javult a narancsbőr állapota, de nagyon nehezem akar beszívódni és az ajánlott napi 2 kenéssel egész nap olajos vagyok. De az illata finom.

Utoljára szerkesztve: 2018.10.05. 07:08 - 2018.09.25. 08:03

UpdateKap meg egy pontot, nem olyan rossz azert, csak teljesen nem szivodik be es ez nekem nem szimpi.Az Occitane mandulás olajának keresem az olcsó alternatíváját, mert ugyan a mandulás nagyon érdekel, még nem vettem meg sosem, annyira drága.Ezt eddig egyszer használtam és sajnos nem váltja be egyelőre a vágyaimat, a jó értékelések ellenére.

2018.05.31. 12:31

Azt nem tudom, hogy cellulit ellen használ-e majd vmennyit (kétlem), de mégis 5* mert: isteni illata van, könnyen beszívódik, nagyon kellemes használni. Ha másra nem is, de sima bőrápoló olajként mindenképp szuper. Jó a pumpás kiszerelés is.