Dezodorok

Alterra Deo Jojoba & Zsálya

3.9
Hozzáadva 2023.03.23.by

mia

A kellemes zsályavíz, citromfűkivonat és hamameliszlevél-kivonat együttesen szabályozzák az izzadtság képződését, gyengéd ápolást és kellemes illatot kölcsönöznek a bőrnek.

Szinezőanyag-, illat-, és tartósítószermentes. Szilikon-, paraffin- és ásványi olajoktól mentes, a növényi összetevők lehetőség szerint ellenőrzött biológiai termesztésből és vad szedésből származnak. BDIH pecséttel ellátva.

2022.09.29. 11:37

Egyszerűen imádom az illatát! Olyan kellemes gyógynövényes. Izzadásgátló hatását én ugyan nem vettem észre (hozzátenném, hogy semmilyen dezodornál sem) de legalább nem leszek büdös. Az egy pont levonás azért jár, mert sajnos csak enyhébb időben működik, nyáron lényegében semmi hatása. Valamint borotválkozás után nem ajánlanám senkinek.

2022.07.29. 10:45

Ősztől tavaszig tökéletesen teszi a dolgát. Nem gátolja meg teljesen az izzadást, de jelentősen mérsékli, dezodoráló hatása is nagyon jó. Az illatát egyenesen imádom.Ebben a kuka melegben természetesen hatástalan - bár így is szépen dezodorál. Hozzáteszem, a "profi" izzadásgátlók is hatástalannak bizonyulnak nálam nyáron, mellettük gyakran még az izzadság-szag is erős.Viszont meleg időben mellkasra - hátra szívesen használom ha otthon vagyok.

2022.03.10. 13:51

Nálam lábra vált be, hónaljra nekem túlságosan alkoholos és szárít. Főleg nyáron használom, a lábam ugyanúgy izzad, viszont semmi kellemetlen szag nincs, még edzés után sem :)

2021.11.07. 15:54

Nagyon tetszik a pumpás kiszerelés, a zsályás illat is szuper. Főleg tavasszal használtam akkor a hatása is megvolt. Ár érték arányban is jó választás.

2021.04.28. 13:39

Nagyon szerettem volna, ha működik rajtam, de sajnos nem ez a helyzet:( Az illatával nem lenne semmi gondom, de az izzadsággátló hatása rajtam konkrétan nulla. Pedig nem vagyok egy túlzottan izzadós típus.Egy idő után iszonyú büdös lesz ( izzadság+illat keveredése miatt), ahogy azt már előttem említették.

2021.02.25. 11:30

Erős, gyógynövényes illata van, az kevésbé tetszik, de cserébe nem leszek kellemetlen szagú. Néha kicsit csíp, ezért frissen borotvált hónaljra nem mertem még fújni. Nem mondom, hogy tökéletes termék, próbálgatom tovább az alumíniummentes dezodorokat, de ha nem találok éppen mást, akkor visszatérek ehhez.