Fog- és szájápolók
Szájvizek
Lelőhely: Dm

Alverde 5 in 1 Szájvíz (régi)

4.4
Hozzáadva 2016.09.21.by

angelscrime

Az alverde 5 in 1 szájvíz összetevői révén

1. Hatékonyan véd a fogszuvasodás ellen.
  2. Védi és ápolja a fogínyt.
  3. A nehezen hozzáférhető fogközökben is hatékonyan fejti ki hatását.
  4. Erősíti a fogzománcot.
  5. Gondoskodik a friss leheletről és a kellemes szájérzetről.

Az alverde 5 in 1 szájvíz hatékony kiegészítője a mindennapi száj- és fogápolásnak. Véd a fogszuvasodás ellen ott is, ahová a fogkefe nem ér el. Az értékes kamilla- és körömvirág-kivonat gondoskodik az egészséges fogínyről. A nanamentaolaj hosszan tartó friss leheletetről gondoskodik. Nem tartalmaz tenzideket. 6 éves kor feletti gyermekek is használhatják, amennyiben már tudnak szájat öblögetni. Ideális száj- és fogápolásra fogszabályzó esetén is.

2016.07.14. 11:03

A hagyományos szájvizeket messze kerüljük, az okokról ezer cikk van a neten. Ennek a szájvíznek kellemes az íze, jók az összetevői.

2016.06.26. 12:25

Nagyon szeretem, jó az illata, fincsi az íze, frissít, de nem teszi érzékennyé az ínyemet vagy a fogaimat. Az ára a mennyiséghez, és a szép összetevőkhöz képest szerintem elfogadható. Nem nagyon találtam más, nagyrészt természetes összetevőkkel rendelkező szájvizet ilyen áron.

2016.05.07. 11:09

Minden tekintetben egy jó termék.

2016.03.26. 10:26

Sikerült jó árban hozzájutnom. Tulajdonképpen nem miatta mentem a Dm-be,csak megláttam. Aztán gondoltam úgy sincs most szájvizünk Párommal, és megvettem. Nagyon bevált nekünk. Kevésbé érzékeny azóta az ínyünk. Szeretjük!

2016.02.20. 16:45

Csak szólok, hogy nagy bánatomra megváltoztatták az összetételét és most már sem körömvirág kivonat (ami a legjobb volt az egészben!!!), sem kamillakivonat (ami szintén nagyon jó gyulladáscsökkentő volt a körömvirág mellett) nincs már benne. Csak aloe vera és menta kivonat. Úgyhogy baromi jó, hogy létezett egy igazán jó körömvirágos, kamillás és aloe verás alkoholmentes szájöblítő, amit most sikerült is megszüntetni. Köszönöm!!!

2015.11.15. 15:38

Nem minden nap használom, de mindig van itthon. Összetevőknek öt csillag, de lehetne kicsit mentolosabb.