Alverde

Ár:   1199 Ft   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   15 ml   Bőrtípus:   Száraz, Normál
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   Bőröregedés

A krémet és az összetevőket feltöltötte: magnes, Módosítva: 2022. április 16.

Kiszerelés:   15 ml
Lelőhely:   DM
Kategória:   Szérumok, Kezelések
Bőrtípus:   Száraz, Normál
Bőrprobléma:   Bőröregedés

Az értékes vadrózsa olajat, bőrsimító hatású almakivonatot, mandula-, jojoba-, és sárgabarackmag olajat tartalmazó arcápoló olaj vitalizálja az igénybevett, száraz arcbőrt. A könnyed textúra felfrissíti a bőrt és támogatja természetes regenerálódását. Az értékes hatóanyagok simává és bársonyosssá varázsolják a bőrt, valamint segítenek megőrizni az idő előtti öregedés folyamatait.

bibi24

makeupartist.junior

2023. augusztus 16.

Valami drogériában beszerezhető olaj után kutatva találtam rá erre. Sajnos elkövettem a hibát hogy nem néztem utána. Nagyon erős az illata és számomra nem is kellemes de ettől még el tudnék tekinteni. Én mindig a hidratálómba szoktam keverni néhány csepp olajat hogy a nagyon száraz és érzékeny bőrömet jobban hidratálja de ettől sajnos csak tocsogott az arcom. Mindennapos használat után pedig egyre több pattanás jelent meg az arcomon ami ennek elhagyásával (és hosszú kezeléssel) elmúlt. Szerettem volna szeretni de sajnos számomra használhatatlan.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. augusztus 16.

Lisztkukac48

Korcsoport: < 18
2023. július 21.

Szeretem, jó az illata és hidratál :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: < 18 |  Dátum: 2023. július 21.

Szeretem, jó az illata és hidratál :)

Monika_91

2023. május 16.

Érzékeny bőröm van és nagyon rossz hatással volt rá.
Apró pattanások jelentek meg tőle.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. május 16.

Érzékeny bőröm van és nagyon rossz hatással volt rá.
Apró pattanások jelentek meg tőle.

NyBatteri

2023. február 17.

Valoban csodaszer. Szaraz borre alapdarab.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. február 17.

Valoban csodaszer. Szaraz borre alapdarab.

Ada_Byron

2023. február 12.

Anno a Biomed körömvirág krémembe kevertem minden este 2 cseppet, s így együtt kentem fel a vizes arcomra. Kb. egy/másfél óra múlva be is szívódott, s jobban hidratált, mintha csak a krémet használtam volna. Néha még visszatérek hozzá egy kis extra hidratálásért. Noha hiperreaktív a bőröm, sosem okozott problémát. Óvatosságból reggelente nem használtam, nehogy valamelyik összetevője csípje a szemem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 12.

vivkooo888

Bőrtípus: Zsíros
2023. január 17.

Nagyon kellemes az illata, igazi Rózsa illat és tényleg nagyon jól táplálja, vitalizálja a száraz bőrömet.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 17.

KisCsi

Bőrtípus:  -
2022. július 10.

Véletlenül vettem meg ezt az olajat, a szemkörnyék ápolót akartam ugyanebből a termékcsaládból csak félrenyúltam :D
Próbálgatom az arcomon, de nem veszek észre számottevő változást. A tulasi arcradírját használom arcmosásra és abban van elég bergamott olaj, úgyhogy valószínűleg nincs szüksége az arcomnak plusz olajokra. Az illata finom, de ragacsos és kezeken is nehezen szívódik be. Talán testre elhasználom, de nem kihagyhatatlan cucc.

Update: végül mivel arcra túl soknak találtam, belekevertem a dove testápolómba. Így tökéletes, csodás illatú pont megfelelő hidratálást kap a bőröm

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. július 10.

Tiriteri

Bőrprobléma: Bőröregedés
2022. július 1.

Ezt a kis arcolajat pár éve használtam, télen és nagyon szerettem. Nagyon kis kiszerelés, csak 15 ml, ennek a dupláját találtam jobb ár-érték aránnyal, illatmentesen a TO-nál, ezért annál maradtam. Amíg ezt használtam, az illat ellenére csak jó tapasztalatom volt vele. Könnyen beszívódott, jól hidratált, reggelre puha bőrt eredményezett.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. július 1.

eszti87

Bőrprobléma: Bőröregedés
2022. május 26.

Az itteni rengeteg jó vélemény miatt vettem meg, még télre kerestem valami plusz hidratálást éjszakára a szokásos hidratálóm mellé. Nos, nekem ez abszolút nem vált be…az illata szörnyen erős (és számomra nem is kellemes, bár ez még a kisebbik gond lenne), felkenés után sem akar elmúlni. Beszívódni se nagyon akar, tocsog tőle az arcbőröm, pedig próbáltam nagyon kicsi mennyiséget használni, ill. próbáltam hidratálóba keverni is. Ezen kívül még pattanásokat és viszketést is okozott, pedig nem mondanam kifejezetten érzékeny bőrűnek magamat. Nagyon reménykedtem, hogy beválik, de sajnos csak 1 csillagot ér ez most.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. május 26.

ciccenet

2022. április 12.

Annyira furcsa, hogy drogériás termék nekem ennyire beválik, és azt mondom rá h csodaszer! Nekem valamit ebből rajongásig szeret a bőröm (jojoba olaj) Vízhiányos, pattikra hajlamos bőröm szerelmes ebbe az olajba. Ára semmiség. Én van hogy magában ráteszem az arcomra, utolsó lépésként. Tény, hogy az összetevők lehetnének jobbak is :( de nekem valahogy akkor is kell.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. április 12.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Emolliensek: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride
Illatanyagok: Caprylic/Capric Triglyceride, Limonene, Citronellol, Linalool, Geraniol, Benzyl Benzoate, Coumarin, Parfum/Fragrance

Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek emollient és hidratáló anyag. A fenti tulajdonságain túl Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a jojobaolaj gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.

Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.

Csipkebogyó olaj, ami kedvelt magas omega zsírsav tartalma (linolsav- 51%,olajsav - 20%), és regeneráló tulajdonsága miatt. Bár gyakori tévhit, hogy a csipkebogyó olaj C vitamint tartalmaz, mivel a csipkebogyó gyümölcsnek valóban magas a C vitamin tartalma, a C vitamin vízben oldódó, így a csipkebogyó (és semilyen) olaj nem tartalmazza. A csipkebogyó olajbanban olajban oldódó antioxidánsok találhatóak, például E-vitamin félék, és karotenoidok (A-vitamin elővegyületek), amik valószínűleg hozzájárulnak az olaj regeneráló tulajdonságához. (forrás)

Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Az egyik leggyakrabban használt illat(osító) anyag, melyet jellemzően levendulából vonnak ki. A levendulaolaj egyik fő összetevője, de rengeteg más természetes olajban és kozmetikai termékben (így péládul a parfümök többsége tartalmazza) is találkozhatunk vele. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Benzyl alkohol és benzoesav észtere, melyet illatanyagként, oldószerként és gombaellenes stabilizáló anyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.