Testápolók

Alverde Kleine Elfe Védőkrém Szél és Hideg Ellen

3.6
Hozzáadva 2017.06.18.by

Fruzsi

A bio százszorszép kivonatot tartalmazó alverde védőkrém ápolja az érzékeny bababőrt és védelmet nyújt a hideg és a szél ellen. A méhviasz, sheavaj, árnika és körömvirág kivonat kombinációja ápolja és nyugtatja az arcot és a kezet.

Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket és ásványi olaj alapú összetevőket. Méhviaszt tartalmaz. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. A felhasznált összetevők kiválasztásánál előnyben részesítették az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó anyagokat.

2016.04.14. 08:26

Zsíros bőr
Tág pórusok

A kezemre vettem, hátha ez segít a brutál szárazság ellen télen esőben, szélben. Az állaga teljesen kiakasztott. Elképzelhetetlen számomra, hogy a gyerekemet bevonjam ezzel! A kezemre meg sajnos szintén nem volt jó, mert gyakorlatilag semmihez nem lehet közel kerülni, ha használja az ember, a zsírossága miatt.

2014.09.13. 08:20

Tág pórusok

Tényleg libazsíros az állaga először,és kell neki egy kis idő,amíg felszívódik.Viszont nem kisebb dolgot toltam vele végig,mint az orosz sztyeppét három héten keresztül,az pedig már elég jó tesztelőkörülmény,mert folyamatosan fúj a szél,és általában nincs valami meleg.Meggyőződésem,ha nem használom,sokkal rosszabb állapotban tértem volna vissza.

Utoljára szerkesztve: 2013.11.28. 16:59 - 2013.11.14. 21:39

Pattanások (acne)

Friss: Úgy érzem, hogy a 3 csillag kevés, kap még 1 csillagot. Szóval, jó ez a krém, hiába ragacsos - olajos (pedig én utálom a ragacsos dolgokat), csak kintre kell használni hideg időben, ez nem benti krém. Arcra már nem kenem, csak kézre és olykor a számra, amikor megyek ki. Kint a hidegben, levegőn hamarabb beszívódik és eltűnik a ragacsosság. Tehát ez a krém tartja magát ahhoz, amire kitalálták. 5 csillagot viszont nem adok, mert hidratálhatna kicsit jobban is. Egyébként kedvelem a gyógynövényes illatát.Esti arckrémnek használom, mert nagyon olajos és lassan szívódik be. Reggelre puha lesz tőle az arcom, de néha még egy-két helyen látni/érezni, hogy nem érkezett beszívódni, tehát nappali krémnek, sminkalapnak egyszerűen nem tudom elképzelni. Elég belőle amúgy kevés is, egy kisebb mennyiséget ugye könnyebb eldolgozni is. Kézkrémnek nem jó, mert ragacsos és nem is hidratál túlságosan. Egyébként első használatkor nekem is sárga olaj folyt ki a tubusból, de azóta csak a krém jön.

2013.10.01. 15:33

Tág pórusok

Első (be)nyomásra nagyon olajos, de most már homogén állagú. Én őszintén szólva azért vettem meg SOS, mert nyaraláson kikezdte a frissen borotvált bőrömet a szoros alsónemű a bikinivonalnál, dörzsölődött, viszketett és muszáj volt találnom egy olcsó, kisebb kiszerelésű gazdag ápoló krémet, a natúr babakozmetikum címke pedig kifejezetten csábító volt. Erre a célra kimondottan jó volt a zsíros állaga, szépen megnyugtatta a szőrtüszőket. Azóta ajakápolóként is kipróbáltam, s arra is bevált. A száraz arcbőrömet pedig este ezzel kenem be, hamarabb beszívódik, mint hittem. Összességében hasznos, sőt univerzális krém, az illata is kellemes.

2013.05.05. 16:12

Normál bőr
Bőröregedés

Száraz területekre nagyon jó megakadályozza az újabb kiszáradást mivel olajos réteget hagy maga után és az illata is nagyon jó

2013.03.10. 15:25

Túlérzékenység

Tömény, szinte zselésen olajos kence. Már félve mondom ki a legtalálóbb hasonlatot: olyan, mint a libazsír :DÉs most következzenek a pozitívumok: Az INCI-t többszörösen átrágva, bizton állítom, hogy ALKOHOLMENTES. Lehet, hogy ez már felújított verzió, a tubusa is más. Nagyrészt fehér tubus, sárga, pattintós kupakkal. (az alkoholmentességen kívül más eltérést nem látok az INCI-n, de ezt jelzem az oldalon is)Kiváló gyulladáscsökkentő, védő hatású kenőcs ez, éjszakai, nappali ajakápolóként is tökéletes.Nem túl kellemes, de szerencsére enyhe illata van, íztelen.Nem utoljára vásároltam, az biztos