Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Messa
Habfürdő tengeri sóval és bio aloe verával, valamint virágos illattal. Gyengéden tisztít, frissítő élményt nyújt, puha és ápolt bőrt eredményez.
2020.10.19. 08:56
Meglepően sok habja lesz. Jó az illata is. Picit szárít, így kell utána mindenképpen kell használnom testápolót, ettől függetlenül szoktam használni.
2017.12.02. 06:59
Meglepően sok és tartós hab, kellemes, virágos, nőies illat, háttérben a szokásos zöldes Alverde illattal. Összességében csak pozitívat tudok mondani róla. Az én bőröm igényli utána a testápolót, de nem szárít kifejezetten. Jó volt használni, nem kizárt az újravétel. Bár ahogy látom, elhagyja a szortimentet.
Utoljára szerkesztve: 2017.09.12. 12:16 - 2017.09.12. 12:15
Kellemes, virágos, nőies illat.Szépen puhítja a bőrt és nagyon ellazító fürdővizet produkál!Másik, hasonló kivitelezésű habfürdő társával jött velem haza és egyikőjüket se bántam meg...Nekem bejött- ajánlom nektek is!
2017.07.04. 13:04
Imádom az illatát! Egész szép habot lehet vele elérni. Kár, hogy nincs belőle nagy flakonos.