Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Limitált kiadás
Mousse texturájú arcpirosító.
10 Sweet Apricot és 20 Pink Cupcake árnyalatokban elérhető
2017.06.19. 11:36
A színe nagyon megtetszett ezért vettem meg. (sweet apricot)Nekem kicsit macerás felvinni, de biztos én vagyok a béna... Viszont nem h. a nap végéig nem marad a helyén, a feléig sem, 1-2 óra nem több...De azért az illata csodás :)
2017.06.16. 14:19
Krémpirosítót vadászok már egy ideje, amelyik nem ez a zsíros rúzsos állagú, hanem könnyedebb és valóban természetes hatást kelt az orcákon. Kicsit filóztam, hogy melyik árnyalatot vegyem meg, végül a Pink Cupcake jött velem és nem is bántam meg. Üde, friss tőle az arcom és szépen el lehet dolgozni. Kellőképp pigmentált és egyáltalán nem irritálja a bőrömet. Azért vagyok kénytelen levonni egy pontocskát, mert sajna a nap végére már semmi se látszik belőle.
2017.05.26. 14:26
Nagyon cukin néz ugyan ki, az ára sem rettenetes, sõt natúrkozmetikus is. Csak sajnos köze sincs a mousse állaghoz. Ez egy olvadó krémpirosító, senki se számítson habos állagra. A két szín közül a Sweet Apricot árnyalatot teszteltem, de sietve kicsit. Semmi különös, krémesen eloszlik, tartósságáról nem tudok beszámolni. Kicsit olyan, ez a termék, mintha meg sem történt volna :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.