Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Theresia
Fixálja a hajat és természetes csillogást kölcsönöz neki. Egész nap természetes és rugalmas tartást kölcsönöz a hajnak anélkül, hogy összeragadna. Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó lótuszvirág kivonat és a lila rizs természetes csillogással, tartással és vitalitással látja el a hajat, mely kifésülés után is természetes és bársonyos tapintású marad.
2022.03.21. 12:09
Én is azon a véleményen vagyok, hogy az elvárásaimnak megfelelt, nem tapad tőle össze a hajam, tart azért, fincsi az illata is. De aki esküvői frizkóra fújná, az ne tegye.
2022.03.10. 14:22
Sokat nem vártam tőle, de próbálom csökkenteni a hajtógázos hajlakk használatát.Babahajakra, nagyon enyhe tartásra bevált, de egy komolyabb frizurát nem tart meg, de ez nem is vérható egy természetes terméktől.
2021.06.17. 10:41
Nagyon szuper kis termék! Nem voltak vele szemben nagy elvárásaim, de szuperül fixál, az illat is finom és simán ki lehet fésülni a hajból. Újravevős!
Utoljára szerkesztve: 2020.03.31. 18:11 - 2020.03.31. 18:11
Nagyon szerettem használni, nyáron el is fogyott :), olyan finom illata van és természetesebb fixálást ad a hajnak nem azt a hajlakkosat. Plusz smink fixálásra is tökéletes!
2020.01.31. 14:28
Nem is emlékszem már miért vettem meg, de egyre jobban szeretem használni. Az illatával nekem nincs bajom, kicsit mondjuk gumicukorszerű. A vékonyszálú hajamra pont elég tartást ad, úgy, hogy természetes is marad, de pont eléggé lesz sprőd tőle és nem száll összevissza. Érdemes alulról felfelé fújkálni, úgy egyenletesebben eloszlik. Ha valakinek arra lenne szüksége, ezzel biztosan nem fogja tudni bebetonozni a frizurát, viszont ezt nem is ígéri a termék. Én elsősorban környezetvédelmi okokból fogok átállni erre, igazából teljesen megfelelően használható.
2019.09.25. 03:22
Vékony szálú hajra teljesen megfelelő viszont furcsa szaga van, szinte büdös.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.