csillag1219
Ápolja a szempillákat.
2021.12.05. 12:48
A koffeines szempillanövesztővel használom és szuper. Abszolut észrevehető a szempillanövekedés.
2018.03.23. 10:12
Az itteni vélemények alapján értettem félre a termék pontos célját - nem mintha a szűkszavú termékismertető magán a csomagoláson annyira elmagyarázná, hogy ezt bizony nem a szempilla növesztése miatt kenjük fel, hanem az erősítésére. Ezt pedig 100%-ban hozza! Heti 6 éjszaka használom, sokkal erősebbek a szempilláim, hosszabbak és vastagabbak, ami miatt rájöttem, hogy sok helyen "hiányos" a szempillavonalam. Ezért megvettem a vékony, ecsetes, szempillanövesztőjét is pár napja. Ha az is olyan remekül beválik, mint ez a kefés, akkor még fotózásra se fogok soha többet műszempillát használni. A mindennapokban pedig a régi gyakorlat a szempillagöndörítővel már most is nevetségesen feleslegessé vált. Arra érdemes csak odafigyelni, hogy ha bármi festék marad a pillákon, az azonnal meglátszik ezen a kefén is, és gonodolom gyorsabban romlik vagy csomósodik majd benne a keverék.
Utoljára szerkesztve: 2015.08.17. 09:07 - 2015.08.17. 09:06
Nem szempillanövesztő céllal vettem meg, hanem azért, mert a mindennapos szempillaspirálozás néha tönkre vágja a szempilláimat, és itt-ott letörnek. Nem tudom, hogy növesztett-e a pilláimon, mert szerencsére alapból hosszúak, viszont az kijelenthető, hogy amióta használom, nem törtek le. Tehát van hatása, és így nyugodt a lelkem, hogy tettem valamit az ügy érdekében. Használni úgy érdemes, hogy nem csak a szempillákat kenjük be, hanem kicsit beledörzsöljük a tövébe is, viszont így néha csípi a szemem.
2014.02.18. 17:42
Még valamikor 2hónapja vettem meg este szoktam vele lefekvés előtt kenegetni a szempilláim, azóta úgy veszem észre dúsabb és talán hosszabb is a szempillám. Ha kifogy azt hiszem ricinusolajjal töltöm fel.
Utoljára szerkesztve: 2014.01.03. 13:50 - 2014.01.03. 13:48
Az itteni véleményeket olvasva keresgéltem sokáig a dm-ben, főleg, hogy többen írták, hogy 600 Ft-ba kerül, gondoltam, ennyit megér. Viszont akkor nem találtam (magát a terméket sem, nem hogy leárazva), hanem pár hete bukkantam rá a leárazott termékek között, úgyhogy végül lecsaptam rá én is.Majdnem napi szinten használom (egy-egy alkalommal maradt ki) kb. 2 hete, és lesem a pilláimat, hogy történik-e valami változás. És igen! :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan fog hatni, de sűrűbbnek tűnnek a pilláim, és nálam is elkezdett egy új sorban (a jelenlegi szempilláim felett) egy-két új szál kinőni. :) Amit viszont nem tudok, honnan fogom tudni, hogy mikor fogy el, ugyanis átlátszó, szóval esténként, amikor felkenem, 2-3-szor átmegyek a szempilláimon, mert azt is nehéz figyelni, hogy most már van-e rajtuk valami egyáltalán.600 Ft-ért teljesen megérte, de ilyet már nem látok, csak koffeineset, az viszont már 1200 Ft körül van. Nem tudom, ha abban is csak 6 ml van, akkor azért az elég sokba kerül már. Ennyi pénzért 5 csillag, többért meg jobban megéri az összetevőket (ricinusolaj, jojobaolaj, olívaolaj) megvenni, és jóval több, mint 6 ml-t ki lehet hozni belőlük. Csak akkor veszem újra, ha találok még leakciózva. :)
2013.10.27. 09:32
Két hete használom már folyamatosan... Nem vártam tőle csodát, csak egy kis erősítést... De eddig nem tapasztaltam semmit. - Nekem is a fehér kupakos van meg.