Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Luca33
Tökéletes tartást biztosít anélkül, hogy károsítaná a hajat. A bio-almavíz, narancsvirág kivonat és homoktövis kivonat nem szárítja a hajat. Haja könnyen kifésülhetővé válik. Friss narancsos illattal.
Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert. Nem tartalmaz ásványi olaj alapú összetevőket.
Ellenőrzött, természetes kozmetikum.
2014.01.28. 18:14
Szerintem jó, nem "ropogós" a haj tőle és nagyon finom illata van
2014.01.26. 16:49
Decemberben fazont váltottam, úgyhogy szükségessé vált némi hajzselé beszerzése. Csak ezt találtam hirtelen natúr kozmetikumként , és az elég nagy kiszerelés miatt meg is vettem. Az illata szerintem remek, erős fűszeres narancsra emlékeztet, nem tart szinte semeddig, de jobb is így. Tépett frizurámhoz a hajvégeket szoktam formázni vele, arra teljesen jó. Nem vettem észre, hogy peregne, de nem is sziklaszilárd a tartása, nem vizes a hatása, és lehet utána fésülni is(bár ennél a hajnál ez nem annyira gyakori). Mivel korábban sosem használtam hajzselét, a tartósságáról nem tudok pontos leírást adni, egy napig tuti bírja, a második nap végét már nem. Szóval a hármas fokozat nem hazudhat akkorát. Babnyi mennyiséget szoktam csak használni. Eddig négyes, kíváncsian várom más véleményét is.