Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
virumiru
Utoljára szerkesztve: 2021.08.11. 20:59 - 2020.11.02. 20:38
Kiváló primer lenne ha nem okozott volna hatalmas gyulladt pattanásokat. :c
2020.07.24. 22:46
Többször újravettem, és nagyon elégedett voltam vele, sajnálom, hogy már sehol nem kapni. Elég pár cseppet eloszlatni az arcon, néhány perc múlva felszívódik, aztán lehet rá sminkelni. Nagyon szép, egységes képet ad, és ezzel együtt sminkelve olyan kellemes, hidratált érzése van az arcomnak. Az összetevői is jók.
2020.05.29. 20:48
az alverde vadrózsa olaját teljesen kihordták a környéken, ahelyett vettem meg ezt. eredeti funkciója primer, de láttam, hozy ajánlják krémhez cseppentve is, az összetevői is szépek szóval tettem egy próbát. hatásában nem érzek különbséget a vadrózsáshoz képest, ugyanolyan jól hidratál, szépen belelehet keverni a krémbe, éjszakára nagyon jó így. egyedül az illata zavar nagyon, egy az egyben szotyi szaga van🤧 nem tudom a parfüm minek merült bele így, nem hiszem, hogy direkt makuka illatúra akarták... elfogom használni, de emiatt biztos visszaváltok a rózsásra.