Sminkek arcra

Alverde NATURKOSMETIK Arcpirosító

4.5
Hozzáadva 2022.03.25.
4,7 g

Felvitele rendkívül egyszerű, miközben felfrissíti az arcszínt és finoman kiemeli a halánték és az arccsont vonalát.

4 árnyalatban kapható

2025.03.09. 20:36

Jó az INCI, emiatt vettem meg először, azóta csak ezt használom, minimális mennyiség kell belőle, nagyon tartós (arckrém után használom, alapozó, púder nekem nem kell az arcomra). Szép színekben kapható

2024.11.18. 13:00

Ár érték arányban a legjobb párosító. Nap végére kopik a szín az arcról de szép színekben kapható.

2024.03.11. 15:21

Egy "arcpirosító és highlighter" kiadású termékem van ugyanebben a kinézetben és csomagolásban, emiatt nagyon szép fénye van. Gyönyörű rózsaszín árnyalat, szépen fel tudom vinni, építhető, de eleve is jól pigmentált. Nagyon szeretem!

Utoljára szerkesztve: 2024.03.04. 07:54 - 2024.03.01. 14:15

Tizneévesen vettem "véletlenül" szerintem első saját pirosítóként, mert le volt árazva a dm-ben. Életem legjobb véletlenszerű találata, nagyon szép színe van, pigmentált, tartós, nagyon sokáig elég (és nem lett semmi baja lejárat után sem) és ugyan nem vagyok naturkozmetikum mániás, de az sem árt, jó áron van! Tényleg nem tudok rosszat mondani.

2023.01.01. 20:41

Nagyon pigmentált, elég könnyű erős sminket csinálni vele, de pár használat után belejöttem. Tartós is, egész nap fentmaradt az arcomon.Negatívumok: Nem találtam sajnos olyan árnyalatot, ami illene hozzám, sötétek és öregesek a színek, plusz nagyon mattok. Ráadásul natúrkozmetikumként talkumot tartalmaz. Nem fogom újravenni.

2022.11.27. 12:15

Mindig ezt a pirositot hasznalom, mert naturkozmetikum, jo aron van, jo az allaga es szep a szine.

Piactér

Több mutatása