Ajakápolók

Theresia

4,8 g

Vízálló.

2023.08.01. 07:39

Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Semmi értelme ennek a terméknek. Sűrű, mint egy zsírkréta, és olyan érzés is az ajkakon. Nem hidratál, sőt szárít, és fehér réteget hagy az ajkakon még vékony rétegben is.

2023.08.01. 07:36

Az LSF 30-as verzióját vettem meg, abszolút pénzkidobás az ablakon kategória. Masszív réteget hagy az ajkakon, nem hidratál, sőt még sápaszt is a színe mert halvány sárgás. Nagyon sűrű, nehezen vihető fel, gyakorlatilag egy pozitívumot sem tudok róla írni.

2021.01.04. 21:21

Gyatra kivitel, pont mintha zsírkréta lenne, 2-3 hónapos használat után ráadásul törik és kézzel kell visszanyomkodni!A hatása így eltörpül mellette (ami egyébként szóra sem érdemes).

2019.03.09. 21:13

Semmit nem segített a már kirepedezett ajkaimon!Arra talán jó,hogy melőtt kimész a hidegbe vastagon magadrakened és vastag rétegben talán véd a széltől.Az íze,állaga és hatása pocsék.Sajnálom!Sokkal többet vártam tőle,egyáltalan nem regenerál ez a termék.

2018.02.23. 16:46

Nekem a rózsaszín,enyhén csillogós van. (nem találtam itt) Imádom! Pár használat után érezhető,látványos eredmény. Ár-érték arányban szuper!

2017.12.12. 10:53

Mindig nagyon durván száraz és tördezett a bőr a számon így télen. Kilépek a lakásból és máris szörnyű.... Múlt héten vettem meg ezt a kis ajakápolót és nekem tökéletesen bevált. Sokáig tart, kellemes állaga van, csak egy kis fényességet ad és egyáltalán nincsen illata. Nálam határozottan újravevős termék :)

Piactér

Több mutatása