Testápolók

amaZene Cocoa&Copaiba Body Lotion

1 vélemény
Hozzáadva 2014.01.10.by

winnie

Bizonyítottan szerves, az amazóniai esőerdőből származó összetevőkkel gazdagítva. Minden egyes amaZene termékben megtalálod az egyedi, igazoltan szerves Acait, Babacut és Cupuacut, kifejezetten arra tervezve, hogy táplálja és védje bőrödet. Az Acai meglehetősen magas mennyiségű antioxidánssal látja el bőrödet, ami így segíthet a bőrön észlelhető öregedés jeleinek leküzdésében csak úgy, mint a bőr regenerálódásához szükséges, hasznos nyomelemek. A Babacu egy pálmafajta, amely értékes olajtartalma felettébb lágyító hatású és minden típusú bőrön használható, hogy puhítsa azt, anélkül, hogy olajos felületet hagyna. A Capuacu már bizonyítottan rendelkezik a bőrt hidratáló javakkal, amik segítenek erőteljessé és feszessé tenni és helyrehozzák a természetes rugalmasságát. Csak szimplán amaZonia ABC-nek hívjuk. Ebben a termékben szintén egyesítünk kakaót és Copaiba-t, egy fát, ami az amazóniai esőerdőben található, aminek kivonata a Babacuval együtt hatva simítja és puhítja a bőrt.

2014.01.03. 09:46

A minap betévedtünk egy Vianni üzletbe, és megláttam őt. Szkeptikus voltam, mert ilyen helyeken általában csak zs kategóriás és drogériákban is kapható dolgok vannak. A flakonja tetszett meg, aztán elolvastam a leírását és szépen visszatettem a polcra. Aztán mégis elhoztam, gondoltam egy próbát megér.Az ára talán 550.- volt, ha jól emlékszem. Ez miatt sem akaródzott elhinni, hogy organikus testápoló a javából. (a hülye előítéletek)Jelentem, nagyon jó. Intenzív kakaó illata van és iszonyatosan puha tőle a bőr. Kipróbáltam az arcomra is, azonnal(!) érezhető a hatása. Úgy simítja, puhítja a bőrt, hogy utána álom alapozni. Nekem vannak tág pórusaim és a kisebbeket szinte láthatatlanná teszi, a nagyobbakat nyilván nem, de azt egy krém sem fogja.A hidratáló hatása ennek ellenére nem maximális, ami a hidegben csak az arcomon jelent most problémát, de kombinálva egy zsírosabb arckrémemmel teljesen jó. Az állaga érdekes, kicsit nehéz kinyomni, mert nagyon kemény a flakonja.Szerintem teljes mértékben megéri az árát. A külföldi honlapján több, mint háromezer forintba kerül, fogalmam sincs, hogy itthon miért ennyi. Persze én ennek csak örülök. :)