Hajápolók

Amika Olajos Hajápoló

4.5
Hozzáadva 2014.04.23.by

CocoSunrise

Tápláló és reparatív hajformázó termék

• Antioxidánsokban, vitaminokban, egészséges zsírsavakban, Omega 3, 6, 7 és 9-ben gazdag gyógyító Obliphica bogyót tartalmaz
  • Argan dióolajjal feltölti, hidratálja a hajat és helyreállítja a természetes egyensúlyát
  • Természetes molekulákkal a haj gyökereibe hatolva javítja a töredezett végeket
  • Védi a hajat a környezet és a nap okozta károk ellen
  • Elűzi a kócokat és javítja a haj egészségét
  • Szaténes, ruganyos és csillogó hajat ad

2018.07.23. 15:16

Az eddigi legjobb hajápoló, amivel dolgom volt. Hullámos hajamnak könnyű kifésülhetőséget biztosított. Abszolút nem zsírosította vagy nehezítette el a hajam. Selymes és puha volt, szinte a következő mosásig. Az illata isteni. Újra venném ha lehetne, de sajnos nálunk már nem forgalmazzák. (szerbia én "így nem szeretlek", hisz minden jól bevált terméketlen kivonnak a forgalomból)

Utoljára szerkesztve: 2014.04.05. 05:45 - 2014.04.02. 19:45

Végre sorra jutott és kipróbáltam :)Remek termék, gyönyörű selymes, csillogó, puha hajat varázsol. Nem győzöm simogatni a hajamat :D Nem kell belőle sok, de könnyű sokat tenni mivel elég folyékony az állaga. Én félszáraz hajra tettem és gyerekjáték volt utána a kifésülés. Nem nehezíti el a hajat, meglátjuk hosszútávon mennyire válik be, egyenlőre 4 csillag, mert nem olyan szépek az összetevők mint szeretném!