Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Andalou Naturals All-In-One Beauty Balm Sheer Tint With SPF30

1 vélemény
Hozzáadva 2015.09.07.by

Ildie

Az Andalou Naturals gyümölcs őssejt tudománya a bőrt a sejtek szintjén újítja meg. Keveredik a természet és az emberi tudomány a látható bőrvilágosítás érdekében.

A Gyümölcs Őssejt Complex egy sztárösszetevő a többfunkciós BB-ben, amiben keveredik a gyümölcsökből kinyert antioxidánsok, a tápláló hidratáló anyagok, a széles spektromú védelem a természetes ásványi színező anyagokkal a hamisíthatatlan és hibátlan fedésért egyetlen lépésben.

• Természetes bőrszín, ásványi színező anyagokkal
  • A legtöbb bőrtípuson használható
  • Viselhető önmagában, vagy egyéb sminktermékek alatt
  • Vegyi anyagok nélküli UVA/UVB védelmet biztosít
  • Nanorészcske mentes

A termék 20%-ában zinc oxide található. Enyhén színezett, de csak annyira, hogy arcra kerülve ne hagyjon fehér réteget.

$20-tól

Utoljára szerkesztve: 2015.11.08. 01:41 - 2015.09.07. 16:44

6 csillagot adnék neki, ha lehetne. Egy színtelen (színes, de magát az arcot nem színezi) BB krém, 30-as fényvédővel, szuper összetevőkkel.Nem nehéz, nem zsírosít, nem leszek csillámpóni, nem tömíti el a pórusokat, nem lett pattanásom sem.Augusztust folyékony alapozó nélkül éltem le, sosem gondoltam volna, hogy ez egyszer bekövetkezik.Yamuna alapozóval vagy csak púderrel kiválóan megmarad az arcon.Az ára szubjektív, hogy drága-e, 5000 forint, nekem megéri, bőven.Tesztet és sok-sok képe a blogomon találtok róla Az 5 csillagot nem rontom le, de már nem adnék neki 6-ot.Kicsit sárgás színe van a téli színemmel, de egy kis púderrel teljesen jóban vagyunk.