Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
mankaa
A ginseng kivonat megakadályozza a hajszálak töredezését, újrakondicionálja a szerkezetüket, meg tisztít minden szőrtüszőt és élénkíti az új haj növekedését. Csökkenti a hajhullást.
Kiszerelés: 300 ml
2012.10.29. 17:34
Nem régen kezdtem el használni, fodrászkellékes boltban láttam meg és nagyon megtetszett, hogy nincs benne SLS, és a többi összetevőjével is szimpatizáltam. Elég sokat kell használnom belőle hajmosáskor, igaz, gyorsan zsírosodó hajam van. Használata után kellemes tapintású, hidratált tőle a hajam!
2011.11.26. 20:19
Kifejezetten hajhullásra ajánlott termék, valamennyit segített, de többet vártam tőle. Rendkívül sűrű, közepesen habzó, nagyon fura színű. Sajnos a hajam nagyon zsírosodott tőle, ezért 1 flakon után más megoldást kell keresnem.