Lemosók, Tonikok

Annemarie Börlind Szemfestéklemosó

4.5
Hozzáadva 2013.05.09.by

Szendi

Nemcsak tisztít, hanem a feszesítő hatású zsályavíznek köszönhetően frissít és erősít. Ideális kontaktlencsét viselő hölgyeknek is

2016.10.05. 11:46

A szemceruzával együtt vettem. Nagyon ajánlotta az eladó hölgy. Érdekes vizes-zselés az állaga. Rögtön nem hozza le a sminket, többszörire igen. Illata nincs. Ár-érték arányban elég drága, viszont nem allergizál és natúr. Szemre ajánlják, de eléggé csíp. Nem biztos, hogy újra venném. Azóta már találtam sokkal jobbat!

2012.12.17. 10:39

Nekem minden sminklemosótól begyulladt a szemem amiket használtam (nivea, garnier, stella, avon, oriflame...stb.), de olyan szinten, hogy 1-2 használat után reggelre folyt a sárga genny a szememből. :/ Utána döntöttem úgy, hogy inkább veszek drágát, de az legyen normális. Nagyon bevált ez a termék, semmi baja a szememnek, még csak be sem pirosodik. :) A káros anyagoktól való mentessége pedig + piros pont. :) (Douglas-ban vettem, egyelőre máshol nem láttam. :) )

2012.04.06. 11:26

Az Alverde szemfestéklemosómat cseréltem le erre. Zongorázni lehet a különbséget. Mondjuk ez az árára is igaz :) Nekem is tökéletesen bevált. Nem csíp, és mindent lehoz különösebb erőlködés nélkül. 5*

2012.02.20. 08:28

Nagyon jó. Nem irritálja a szemet. Könnyedén megbírkózik a vízálló sminkkel is. Emellett natúr termék is. Kell ennél több ? :)