Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Online

Aphrodite Moisture & Radiance Serum

1 vélemény
Hozzáadva 2022.08.01.by

Teokleia

Az intenzíven hidratáló keresztkötéses hialuronsav az omega 3-ban gazdag alga kivonattal és az antioxidáns hatású olivaolajjal szabályozza az epidermális víz-egyensúlyt, puha és ragyogó bőrt eredményezve, természetes fénnyel.

€18-tól

2022.08.13. 08:43

Nyaraláson, egy ciprusi szuvenírbolt polcán akadtam rá. Rajta és testvérszérumain egy skintelligent ember sznob és megvető pillantásával néztem végig - "ugyan, mit tudhatnak ezek a bőr valós táplálásáról, nyilván tele vannak mindenféle illó- és egyéb olajjal" - de a kíváncsiság mégis végignézette velem az összetevőlistákat. S láss csodát, ez a darab annyira érdekelni kezdett, hogy velem jött.Már itthon bontottam ki: a csomagolás minőségi hatást kelt. Elsőre érdekes, friss-rózsás illatú, géles, sárgás színű szérum jön elő a tubusból (a pumpás adagoló amúgy kiváló). Nekem másfél pumpányi ment fel első körben az arcomra, majd közelről megvizsgáltam az arcom, és pár percre lepihentem, hátha észreveszek valami reakciót.Régen találkoztam ilyennel: a bőröm látványosan szebb volt néhány perccel később. Egyenletesebb volt a tónusom, egészséges fény és puhaság volt megfigyelhető az orcáim és a homlokom bőrén is. Meleg van, így minimális verejtékezést eredményezett a szérum, de gyakorlatilag elhanyagolható volt ez a tulajdonság, és én a szérum oliva-, és Máriatövismag-olaj tartalmának tulajdonítottam. Villámgyorsan beszívódott, ruganyos bőrt és nagyon gyengéd, inkább sminkfogó tapadást hagyott maga után. A fényvédőm nem habozott fel a tetején, pedig a hialuron-tartalma miatt szinte vártam. Legközelebb kipróbálom nedves bőrön is emiatt. Összességében egy jó kis antioxidáns szérumnak mondanám reggelre, fényvédő alá. Kíváncsi leszek a hosszú távú hatásokra, egyelőre 4 csillagot kap - az ötöt idővel érdemelheti majd ki 😁