kissbarbara1990
Tartós illatú, pumpás (nem aeroszolos) testpermet. A formulát speciálisan arra tervezték, hogy a bőrön az illat minél tovább megmaradjon.
2013.03.08. 21:15
Nekem a citrom-pacsuli változat van meg. Egy fújásnyit még hosszú órák múlva is érezni, rendkívül tartós illat. Rengeteg van az üvegben, így nem kerül sokba szerintem, főleg mivel tartós, nem kell utána fújni.
2012.10.23. 19:08
Nyáron minden nap jól jött, felfrissített és hidratálta a bőrömet. Az illatába beleszerettem és órákon át érezhető! Az ára kicsit borsos, de a mennyisége sokáig elég és mivel tényleg nagyon jó termék ezért megéri. Újra fogom vásárolni ha elfogy!