Sminkek szemre

Ardell Magnetic Liner & Lash

Hozzáadva 2023.07.19.by

BeataK

2 g

Mágneses szemhéjtus és szempilla, a megszáradt tus magához vonzza a máűszempillát és tartós visxeletet biztosít.

• vízálló
  • optikailag megnagyobbítja a szemet és mélyíti a tekintetet
  • természetes hatást kelt
  • esti alkalmakra és nappal is viselhető
  • gyors és egyszerű alkalmazás
  • parabén és latex mentes

2023.12.25. 18:35

Az új verziót próbáltuk, aminek már nemcsak három mágneses pontja van, hanem a pillasor egész hosszán tapad. Ennek a neve Magnetic Megahold Liner&Lash (056-os pillasor). A csomagoláson is kifejezetten ezt hasonlítják össze, hogy a korábbihoz képest erősebb tartást biztosít.Könnyű a tussal dolgozni (két réteg kell belőle), szépen mutat még önmagában is. Az illesztéssel sincs gond, mert ha véletlenül picit félremegy, lehet korrigálni. Nem okozott irritációt.Az összhatás pedig gyönyörű, természetes, mégis látványos.Eltávolításnál óvatosan, de határozottan, kívülről a szemzug felé haladva kell lehúzni, nem fájdalmas. A tus a szemről micellás vízzel eltávolítható.Én magát a szempillát is gondosan áttöröltem micellás vizes, majd tiszta vizes fültisztító pálcikával, aztan vissza a dobozba.A régi (három ponton mágneses) nem tudom, milyen, de ez a verzió kifejezetten jól működik. :)

2023.04.21. 19:27

Maga a pilla nagyon szép, és természetes, viszont a mágneses tus egyszerűen nem tart semmit. Többször is felvittem, megpróbáltam rátenni a pillát, de csak pár másodpercig ragad hozzá, aztán el is engedi. 3 mágneses “tappancs” van a pillán, ami odafogná, de ehelyett csak abban a pontban ahol a tappancs van, leszedi a tust, és utána leesik az egész pilla.Mivel maga a pilla szép, ezért megpróbálom sima ragasztóval elhasználni, ha már egyszer ennyi pénzért megvettem.

Utoljára szerkesztve: 2022.11.27. 18:01 - 2022.11.27. 17:58

Sajnos most landolt a kukában, miután egy éve nem nyúltam hozzá, és kiszáradt a tus része (+ baromi nagy helyet foglalt a készlet a piperés fiókomban :D ). Egyszer használtam, akkor is ragasztóval segítettem rá, mert szerintem túl nehéz a pilla, hogy egy vékony tusvonal megtartsa. Viszont úgy is totál béna volt, mert a mágnesek meg elálltak a szemhéj vonalától, ami távolról nem zavaró, lehet nem is látható, de engem zavart rettenetesen. Maga a pilla szép nagyon, de mivel nem szeretem a vastag tusvonalat, és ezzel kb. össze kellett maszatolnom az egész szemhéjamat, hogy működjön a dolog, így nem ért semmit. El tudom képzelni amúgy, hogy aki szereti az erősebb szemsminket, és több anyagot visz fel, annak megtartja és szép tud lenni. Nekem nem jött be, pedig nagyon bíztam ebben a megoldásban :( de talán még jobban bánt, hogy baromi drága volt...

2022.11.25. 08:13

Nagy csalódás. Nem tartós egyáltalán. Fel tudom tenni, szép is, ellenben elenged. Nem tart ki egy munkanap. A tust este brutál nehéz leszedni. Olajos lemosóval több korongot el kell használjak mert a pillák közül nagyon nehèz eltávolítani. Legutóbb már délelőtt elengedte a mágnest és szánalmasan lógott. Le is szedtem. Ki fogom kukázni.

Utoljára szerkesztve: 2021.03.26. 17:17 - 2021.03.26. 17:16

Ez borzalmas! Felvittem a tust amit egész szépen sikerült eldolgozni de azért ecsetre felvéve már éreztem, hogy ez eléggé folyós és nem igazán akart száradni! Megpróbáltam rátenni a szempillákat de nem lehet normálisan feltenni, kenődik, folyik az egész tus! Pedig nagyon finoman próbáltam feltenni de csak össze kente az egész szemhéjam, folyt a kezemen amit alig tudtam magamról az egész arcomról levakarni és még oda sem tapadt, nem volt olcsó így én nagyon megbántam, hogy megrendeltem! Kuka! Nem ajánlom senkinek!

2021.03.18. 17:06

Nem vagyok a 3D-s pillák híve, nagyon sok rémtörténetet olvastam már az utána ragasztótól begyulladt szemekrôl/ felhelyezés közben felsértett szaruhártyáról stb. Mindenképpen szerettem volna kipróbálni a mûszempillát, de gyors és viszonylag egyszerû alternatíva után kutatva rátaláltam ezekre a pillákra.Többféle méretben kapható én a legkisebb, feles verziót vettem meg, de nemrég kipróbáltam egy teljes hosszra valót is.Kicsi feles pilla: Nagyon tetszett a végeredmény, szép cica szemeim lettek tőle. Talán ez az egyetlen amit érdemes megvenni a márkától. Kényelmes volt viselni is és a végeredmény is természetes. Kisebb kézügyességet igényel, de nem vészes. Sajnos a kis mágneses szemhéjtus nagyon hamar beszárad, így egy idő után használhatatlan lesz és a fele repül is a kukába. :( Továbbá a tussal is nehéz dolgozni, mivel hamar szárad. Ecsetbôl azonnal ki kell mosni, mert bele keményedik. A hagyományos tusok helyett egy sokkal sûrûbbet/krémesebbet állagút kell elképzelni, ami a nap végére berepedezik, illetve a lemosásnál is darabokban jön le. Nekem a pilláimhoz rendesen odatapadtak és ott is maradtak, így azzal nem volt gond. Szél, hajszárító próbát is kiállta, 8-10 órát simán kibír, még edzôteremben is. DE! Ha a hajad a szemedbe lóg vagy bele fújja a szél, akkor előfordulhat, hogy kihúzza a helyérôl és a hajadba marad a kis pilla. Erre érdemes odafigyelni, nehogy aztán úgy menj végig a fél városon, hogy egyik szemeden van pilla a másikon meg nincs :D Elhagyni nem hagytam el, tárolni is a kis tartójában szoktam. Tisztása picit macerás, mert a tus rákeményedik, ezért nagyon óvatosan kell vele bánni, nehogy elszakítsuk/ letörjük a kicsi mágneseket róla.Teljes soros pilla:Szerintem egyiket sem éri megvenni, mivel nem természetes a végeredmény. Túl hosszúak es nehezen tapadnak oda :( Persze akinek a drámai tekintet a cél az próbálkozhat vele.Ez már sokkal könnyebben felválik a tuscsíkról. Vágtam is le belôle, mert nagyon hosszú volt. - Tipp a tushoz: érdemesebb egy sima fekete tussal megrajzolni a vonalat, majd erre rámenni a mágnesessel, így sokkal szebb lesz a végeredmény.Mindent összegezve 4 csillagot kap. Több fontosabb eseményen viseltem már, még diplomaosztón is és nem okozott csalódást. Nekem bevált, és szerintem párszor a feles verziót újra fogom venni. Kicsit macerás, de simán fel lehet ôket használni 10x is, ha ügyesen bánik vele az ember és figyel a tisztításra/tárolására is. Nem a legtökéletesebb pillák az tény, de tudni kell jól felhelyezni és nem lesz baj.