Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
anonymous
Kiváló arc- és testhidratáló gél, amely mélységében lágyítja és nedvességgel tölti fel a bőrt. Egy természetes formula tartósítószerek, parabének nélkül. Szintén rendkívül hatásos a szőrtelenítés után kipirosodott bőr irritációjának csökkentésére, az esetleges bőrduzzanat enyhítésére, a bőr hűtésére és megnyugtatására.
2020.09.15. 07:21
Lézeres rozaceakezelés utáni ápolónak javasolták a patikában a lángoló arcbőrömre. Könnyű gél, azonnal és maradéktalanul felszívódik, és tényleg nagyon jól hűsítette és nyugtatta a bőröm. Mivel elég nagy kiszerelés, ezért napozás után is bevetettem, és ott is bevált. Egyedül a benne lévő illatanyagokat kifogásolnám, szerintem semmi szükség rájuk.
2019.04.29. 10:06
Egy 30 ml mintát kaptam a vásárlásom mellé, de egyelőre nem érzek ellenállhatatlan késztetést a teljes kiszerelés beszerzésére. Átlátszó, zselés állagú krém, nagy előnye, hogy pikk-pakk beszívódik, lehet rá sminkelni, a bőröm puhának és hidratáltan tűnik. Elsősorban azért kezdtem el használni, mert az eucerin "csodszéruma" után a homlokom tele lett apró mitesszerhez hasonlító puklikkal és piros foltokkal. Nem mondom, hogy csodát tett, de jelentősen enyhített a rondaságokon. Amivel nem vagyok kibékülve az az illata, számomra egy förtelem, nagyon nehezen viselem, valamiért iszonyat módon irritál.
2019.03.03. 14:44
Szerintem csoda ez a gél! Zsíros bőröm van, illetve hozzá tenném, hogy az elmúlt négy hónapban, az időjárásnak megfelelően nem akart együttműködni velem a bőröm. Sajnos a legtöbb arckrémet nem tudja felszívni a bőröm, hiába kenek csak egy vékony réteget, mindig hagy felesleget vagy kidobja egy idő után az arcom. Ez viszont nem igaz erre a termékre! Csodák csodájára, azonnal beszívja a bőröm, az arcom puha, feszes, élettel telinek tűnik, az érzés is egyenlő ezzel. Mintha egy nagyon nehéz nap után fürödnél és felfrissülnél. Minden nap nem használom, csak tényleg a nehéz napokra. Szerintem megéri az árát, illetve kevesebb heg, pattanás, gyulladás van az arcomon. Mindenképp 5 csillagot érdemel számomra!