Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédővel
Lelőhely: Patikák, online, drogériák

Armonia Helix Active Csiga Arckrém - Csigacsoda Ránctalanító - Revitalizáló - Pigmentfolt Csökkentő

2.8
Hozzáadva 2016.05.16.by

Cikkamakka

Az armonía koncentrált csiganyálka kivonat előállítása

A Helix Aspersa egy spirálformájú házzal rendelkező, hosszúkás testű, kisebb méretű csigafajta, mely –helyváltoztatását megkönnyítendő– mozgás közben nyálszerű váladékot bocsát ki.

A csiganyálka koncentrátumát egy speciális technika segítségével vonják ki, melynek során az állatnak nem esik bántódása. Az eljárás lényege, hogy természetes módon serkentik a csiga nyálkaképződését, majd az összegyűjtött váladékot megtisztítják és koncentrálják.

Az armonía koncentrált csiganyálka kivonat hatóanyagai

• Proteinek, melyek összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrszövetben lévő fehérjékhez.
  • Allantoin, mely a bőr gyors regenerálódását segíti elő.
  • Vitaminok: A, C, E vitaminok, valamint a B csoport néhány alfaja.
  • Alfahidroxisavak, úgymint glikólikus gyümölcssav, tej-, citrom- és almasav, melyek enyhén hámlasztó hatásuk révén csökkentik a szaruréteg vastagságát.
  • Ásványok és nyomelemek, különös tekintettel a kálciumsóra, mely a csigaház képződésében játszik nagy szerepet.
  • Mucopolisacharidok, melyek egészen különleges hidratáló képességgel rendelkeznek; ezektől válik a csiga nyála csúszóssá és sikamlóssá.
  • Proteázis inhibítor enzimek: a bőrben lévő kollagén és elasztin lebomlását okozó proteázis nevű folyamatot szabályozzák.

2019.03.02. 15:01

Anno még gyógyszertárban vásároltam a szérummal együtt ezt a krémet. Ahogyan mások is írták, meglehetősen csillogó hatású, így csak smink alá használtam.Az összetevői között vannak elég borzalmasak is, egyetlen mentségem, hogy akkor még nem voltam krémmániás...

2015.03.01. 17:48

Irtózatosan zsírosított, alig akarta beszívni a bőröm és egy csomó ideig csillogtam tőle. Majd pár nap múlva megszokta, de semmi különleges képességet nem fedeztem fel a tégelyben, amiért újra venném :(

2014.04.17. 05:00

Gondoltam megint valami új csodaszer. Csalódtam benne, gyakorlatilag semmit nem csinál. Igaz hogy csak 1 tégellyel használtam el. Szerintem pénzkidobás plussz az ára és az összetevői.

2013.05.24. 19:46

Évekig használtam ezt a krémet és nagyon meg voltam vele elégedve. A sors iróniája, hogy akkor még talán nem is lett volna szükségem rá, ma pedig már sokkallom rá az árát, mert nem éppen olcsó. A szérummal együtt használtam. Nem valószínű, hogy felveszem a repertoárba ismét, de elvileg még megtörténhet. Teltté teszi a bőrt és puhává, egyáltalán nem ragad, habszerű krém. A illata, illetve inkább a szaga fura, de megszokható. A kellemes emlékek miatt jár az öt csillag.