Hidratáló krémek

Aromax Botanica Kókusz & Shea Sensitive Arcvaj

4.1
Hozzáadva 2014.01.27.by

veronika.picilany

Érzékeny, vízhiányos bőr gyulladásának csökkentésére. Hideg időben, az elemek hatásainak kitett bőr esetén nappali krémként is használhatja.

2018.08.27. 09:20

Amikor sampont vásároltam ajándékba adták teljesen ingyen. Nagyon megörültem neki, mert a száraz kirepedezett kezemmel (még télen) a természetes olajok nem tudtak mit kezdeni. Tetszik a csomagolása, az illata egész jó és lágy. Leheletvékony rétegben elég felkenni és a bőr csak úgy issza befele mintha egy sivatagi túra után erre szomjazott volna. Nagyon szépen mélyen hidratál és nem hagy semmiféle ragacsos vagy egyéb érzetet. Arctisztítás után nekem nagyon gyorsan leviszi a piros gyulladást. Fogalmam sincs, hogyha elfogy egy nap akkor megvenném-e, mivel rendkívül drágának találom. Emiatt és az INCI-je miatt egy csillagot levonnék. Azért ilyen áron egy natúr bio terméknek beállított krémtől szinte teljesen csak zöld INCI pöttyöket várna az ember én azt gondolom, de ebben még egy irritáló hatású tartósítószer is megbújik.

2018.03.12. 21:51

Valóban vaj állaga van. Az illata finom. Esténként szoktam felvinni az arcomra, vizes bőrre. Nekem bevált.

2017.03.28. 06:42

65 and above korcsoport

Véletlenül találtam rá és elég jónak értékelem. Jól beszívódik, táplál, hidratál jó a bőrömnek.Jók az összetevői és megszerettem!

2016.06.19. 09:12

Érzékeny ,rosaceás bőröm van,hát erre egyáltalán nem jó. A bőröm begyulladt ,és pici pöttyök lettek rajtam,holott állítólag gyulladáscsökkentésre is jó.A hidratálása se túl jó,olyan közepes.

2016.03.30. 07:11

A kedvenc arckrémem, nagyon jó a szomjas bőrre, könnyen beszívódik, kellemes semleges, enyhe illata van. Éjszakára/nappalra is használható, akár smink alá is. Nagyon szeretem az állagát is. Nem tartom drágának, főleg, hogy gyakran akciósan is hozzá lehet jutni, és pozitív, hogy magyar cég terméke, valamint nem tartalmaz káros anyagokat.

2016.01.27. 12:22

Arcvaj lèvèn nagyon sűrű, gazdag krèm, valóban vaj állagú. Èjszakára használom, valamint nèha napközben is ha ez a hideg kiszárítja az arcbőröm. Szuperül hidratál, kevès is elèg belőle, picit lassan szívódik be, így zsíros èrzetet kelt amit nem igazán szeretek benne, viszont pattanásokat nem okozott. Kicsit borsos az ára, de elèg sokáig elèg.