Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
raczjulia
3 az 1-ben: primer, fixáló és frissítő spray
Primerként hidratálja a bőrt és tökéletesen előkészíti a sminkelésre. Fixáló spray-ként gondoskodik a smink rögzítéséről, meghosszabbítja annak tartósságát és ragyogását. Napközben gyors felfrissülést nyújt.
2021.10.06. 13:11
Nos.. Mindig is szkeptikus vagyok a 3in1 dolgokkal kapcsolatban, az általános tapasztalatom az, hogy valamire a 3 közül nem vagy csak részben lesz jó.Így van ezzel a spray-vel is, fixálónak BORZALMAS (de így, NAGYBETŰKKEL), le se tudom írni mit csinál a sminkkel, kb mintha végig izzadtam volna egy 12 órás box meccset..Ámde, primernek elég jó, habár sose próbáltam még előtte spray-s primert, csak tégelyeset (ELF Putty Primer), viszont most, hogy hidegebb van és előhidratálok arckrémmel, arra ráfújva megtapasztja a sminket az arcon, HABÁR kicsit jobban be is szívja vele a blender az anyagot, de pl szemhéjpornál eléggé látványos a különbség, sokkal nehezebb vagy inkább másképp kell egybemosni a színeket..Ami nekem most bevált: Arckrém, ez a spray primerként, rá a smink és végül a Revolution Mattító fixáló spray-je. - na így tartós és szép a végeredmény, ezért nem pontozom le, egy plusz adaléka lett a rutinomnak.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.13. 13:03 - 2019.10.13. 13:02
Nekem bejött. Eddig csak a MAC fixálóját próbáltam, de szerintem megüti annak a szintjét, bár árban lehet a MAC jobban megéri, mert ez baromi gyorsan fogy, pedig nem használom állandóan. Smink felé használva szerintem tartósabb és mattabb sminket eredményez. Primerként nem irritál és minimálisan frissít. Ami még tetszik benne, hogy jól porlasztja az anyagot, nekem a MAC néha “köpködött”, ez még nem csinálta olyat.
2019.05.10. 05:12
Nem sok hatását éreztem összességében. Kellemesen frissít, nem irritál, könnyű használni, kevés kell belőle, sokáig elég. Elsősorban fixáló spary-ként használtam, alapozó / BB krém és korrektor fölé, de nem igazán vettem észre, hogy tartósabb lenne tőle a smink vagy hogy a bőröm általános állapotát bármilyen mértékben is befolyásolta volna. Kicsit frissít, reggeli sminkelésnél alkalmazva segít felébredni, de mindehhez kicsit túlzás az ára.
2019.04.24. 14:22
Ez egy csoda! Komolyan!Nehéz megállapitanom hogy az új alapozóm(NYX) vagy az új púderem (Maxfaktor) vagy ez a kicsike (vagy együttesen) a felelös azért hogy totál matt és fénytelen az ( amúgy zsírban tocsogó) arcom. Alapnak illetve fixáláshoz is használom. Kellemes a permet,nem kell belöle sok. Tuti ujraveszem!:D
2019.03.03. 19:50
Nagyon jó termék.Gondoltam kipróbálok Mac fix után más terméket is.Hát legalább olyan jó ha nem jobb.Árban is jó.50 % -os Joy kuponnal vettem.Szép hatás egész nap.Csak az illata zavar kicsit.De hamar elszáll.
2019.01.19. 11:32
Én is tesztelésre kaptam, nekem nagyon tetszik. Primerként, fixálóként is használom, plusz csillámos szemhéjpúderek és highlighterek fokozására. Nekem teljesen bevált, bár számomra a sminkfixáló ugyanolyan megfoghatatlan dolog, mint a hővédő. Tetszik a palack, és a porlasztó is nagyon jó minőségű.