Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Nuvola
Telt, intenzív szín. Ultravékony applikátor. Könnyen alkalmazható - kezdők számára is.
Matt és csillámos finisshel
Utoljára szerkesztve: 2019.01.23. 12:31 - 2018.08.21. 10:08
Barnában van meg, a színe nagyon szép, ecsete vékony, jól használható.A festék minősége nem a legjobb, darabos. Két példányom is van, egyik Müllerből, másik webshopból és ugyanolyanok.Ezen kívül ami nem tetszik benne, hogy egyszerűen lemoshatatlan.Csak a pillatőbe szoktam tusvonalat húzni, ezen kívül kis farkincát rajzolok. Ez utóbbira tökéletes.Szemsarokból is nagyon nehéz lesikálni (se víz, se olaj nem birkózik meg vele csak úgy), de szemhéjról csaknem lehetetlen.Dörzsölni, nyúzni kell a szemet és akkor is gombostűfejnyi darabokban távozik.Most úgy használom, hogy szempillatőbe egy másik tus (Bourjois) és csak a vonal cicás végét húzom meg ezzel.Több mint egy év használat után rájöttem, hogy van benne egy kis golyó, tehát használat előtt fel lehet rázni.....illetve fél csepp vízzel is higítható, ha sűrűsödni kezd.Továbbra is nehezen jön le, morzsálódik inkább.Ennek ellenére megvettem lilában is, mert az applikátora hibátlan.
2018.07.22. 19:34
Az Artdeco kissé árat csökkentett, és milyen jól tette! Helyére került a márka, mert egyáltalán nem ott van minőségben, ahová az árai alapján pozicionálta. Na de most, hogy az új Savanna Spirit kollekcióban érezhetően több ezer Ft-tal olcsóbb lett, sokkal inkább nyúlok felé. Ez a Calligraphy szemhéjtus nagyon jó kis cucc. Megvan a barna és a kék, mindkettő iszonyú tartós a szemhéjon. Az ecset kialakítása tökéletes számomra, könnyedén tudok vele dolgozni. A barna matt mélybarna, míg a kék nagyon sötét és csillogó árnyalatú. Akinek van egy kis esze, valamelyikre lecsap.
2018.06.07. 05:46
Elnézve az Artdeco-s tusok csillagait, ez a jó tanuló ötöse lesz.Ha nem drágálljátok, nyugodtan vegyétek meg, mert betartja az ígéreteit. Precíz, vékony ecset, mélybarna szín. Egy szempillantás alatt megszárad, aztán naphosszat fennmarad. Nem vízálló, úgyhogy a nagyja vízzel is lejön.Csinos, szilfid csomagolás.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.