ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone

Funkciók:

Tisztítószer, Emolliens, Emulgeálószer, Szilikon

EWG Kockázat:

(3 - közepes)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Dimethicone származék, mely a bőrön alkalmazva bársonyos, selymes érzetet ad. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint lágyító, emulgeáló és bőrkondícionáló hatású összetevő és felületaktív anyag. Caprylic / Capric Triglyceride-el együtt ABIL® Care 85 néven ismert, ami a gyártó leírása szerint O/W emulziójú kozmetikumokban olyan szilikon alapú emulgeálószert alkot, mely hosszan tartó semlyes érzetet biztosít a bőrnek, valamint átmeneti, de tartós bőrsimító hatással is bír.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.