Sminkek szemre

Astor Eye Artist Vízálló Szemhéjtus

4.2
Hozzáadva 2022.03.25.by

the

Rendkívül intenzív összetétel, amely nem maszatolódik és nem kenődik el. Tökéletesen tartós és vízálló. Különlegesen könnyű és egyedülállóan pontos használatot, gyors és könnyű felvitelt biztosít.

2019.09.04. 11:47

A kedvenc szemhéjtusom volt, tartós, gyönyörű fekete színe volt, sosem kenődött el. Sajnos az Astor kivonult Magyarországról, így a boltokban nem lehetett kapni, és sajnos mostmár internetről se tudok rendelni belőle :(

2019.05.14. 17:38

Nagyon szeretem ezt a tust. Tartós, igazán fekete, könnyű javítani, legalábbis én micellásvizes fültisztító pálcikával szoktam. Kuponnal még inkább megéri, nekem sokáig elég.

2018.09.30. 15:46

Imádom,tartós és intenzív!De jaj,ha hibázol :) Egyetlen hibájának tartom,hogy ha kimegyek a vonalból nagyon nehéz javítani,mert levakarhatatlan.Ja,és egy év után se száradt be,pedig viszonylag ritkán használom (kb két hetente) :)

2018.08.09. 00:03

Nagyon olcsón vettem, szerintem kuponnal, emiatt annyira nem bánt, de normál áron(sem) nem veszem újra.Tartósság átlagos, kicsit maszatolódik. Az ecsetet nem tudtam megkedvelni, szerintem nem a legjobb.Pozitív, hogy régóta megvan, de semmi beszáradás, vagy hasonlók. Szép markáns fekete színe vab

2018.08.03. 12:37

Szerintem szuper termék, nagyon megszerettem. Régebben minden nap használtam, tartósnak bizonyult, egész nap fent maradt. Mostanában csak különleges alkalmakkor festem ki magam vele, már 1 éve vettem, amit most használok, és semmi baja (nem száradt be vagy hasonló).

2018.04.20. 22:42

Évek óta ezt használtam.. fő szempont volt, hogy vízálló legyen, könnyű legyen vele dolgozni és markáns fekete színe legyen. Azt gondoltam életem végéig ezt fogom használni, annyira bevált! Sajnos viszont az utóbbi időben én is azt tapasztaltam, hogy vagy darabokban jön le, vagy elmosódik, ha könnyezem.. megint kezdhetek keresgélni..:(( "csúcs"..:/