Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
haminda
Az Artist hővédő hajápoló terméke körkörös védelmet nyújt a hajszálak számára. Megóvja a hajszálakat a hőkezelés okozta károsodásokkal szemben a hajszárítás során, ezzel egyidejűleg hosszabb színtartósságot biztosít a festett hajnak. Hidratálja a hajszálakat és fényt kölcsönöz, javítja a fésülhetőséget. B5-provitaminnal és fehérjeépítő glycerinnel készült.
2016.10.21. 14:18
Pár éve áll a a szekrényben... Drága volt, hővédő hatását nem tapasztaltam, ragacsos/nehéz érzetet hagyott és hamar zsírosodott is utána a hajam. Bármilyen mennyiségben használva.
2015.06.05. 09:35
Én semmit nem vettem észre, csak annyit, hogy ragad tőle a hajam :/
2014.11.20. 14:38
Hajni212, lehet már nem aktuális... de én a Müllerben vettem
2014.03.17. 15:14
A hosszú festett hajam gyönyörű ragyogást kapott ettől a kis csodaszertől :)Az illata a márka többi termékével azonos, és hosszan, tényleg hosszan megmarad. Puha és lágy esésű lett az amúgy igen igénybevett hajam.