Samponok

Artist Regeneráló Sampon

4.7
Hozzáadva 2019.04.02.by

cintia995

Az Artist egy proffesszionális, otthoni felhaszálásra szánt hajápoló sorozat. Hatékony receptúrák gondoskodnak a tökéletesen ápolt hajról-mindennap. A Repair kozmetikai sorozat a sérült, töredezett haj igényeihez igazodk. Az Ion-Attraction ápoló hatóanygaok közvetlenl a sérült területen hatnak  és kisimítják a haj felületét. Az értékes jojobaolaj brilliáns fényt ad.

2016.07.19. 09:52

Évekkel ezelőtt használtam, akkor újra is vettem, nagyon szerettem. Puha, fényes lett tőle a hajam balzsam nélkül is. Lehet most megint újra kellene vennem, úgysem találom mostanában a megfelelő sampont a hajamra :/ 5*

2016.05.02. 14:18

Finom az illata, elég jól tisztít is, de valahogy azt érzem, hogy rápakol egy réteget a hajamra, amitől persze selymes lesz, de gyorsabban is zsírosodik. A hajam fényén nem változtatott.

2015.12.03. 09:43

Hirtelen felindulásból vettem meg, amúgy is ki akartam próbálni a márkát, meg egy lekopott matrica miatti 400 Ft-ra való leértékelés is eléggé meggyőző volt. Magasan ver sok "márkás" sampont, remekül habzik, jó érzés használni, finom illata van, és már balzsam nélkül olyan csúszós, sima hajat csinált, hogy hű, pedig nekem vizesen elég akadós a hajam. Megszárítva volt tartása, fényes, egészséges sörényem lett. Úgy néz ki, vissza kell térnem a sodium laureth sulphate és a sziikon világába, az egészséges samponoktól egyszerűen döglöttnek tűnik a hajam. Ki fogok tartani ennél a termékcsaládnál teljes áron is.

2015.10.14. 21:14

Kb. egy hónapja vettem meg az "utazós" kiszerelést belőle és nagyon megszerettem. Négy hajmosásra volt elég, tökéletes méret kipróbálásra. Kellemes az illata, nem szárít (nagyon száraz a hajam), de nem is nehezíti el a hajat. Mindenképp megveszem a nagy kiszerelést, főleg az ára miatt is.

Utoljára szerkesztve: 2016.01.09. 21:27 - 2015.10.02. 08:00

Nagyon jó alap sampon! Nem szárít, nem zsírosít, nem kócosít. Szeretek szulfátmentes samponokat használni, de időről időre zsírosodni kezd a hajam tőlük, na ekkor jön ez a sampon pár hétig. Nem kell egy nagy durranásra számítani, de az átlag drogériás samponokat lekörözi, jó szívvel ajánlom zsíros hajtő-száraz hajvég problémával küzdőknek. Update: Sajnos úgy néz ki megszüntetik, illetve átcsomagolják/módosítják a termékeket. Hazahoztam ma az utolsó négyet, ami a polcon volt. Már az új is ki volt téve, és egyébként annyira nem változott az összetétele első blikkre, inkább csak sorrendeket cseréltek az összetevők, szóval érdemes lesz kipróbálni az újat is. Nagyon sajnálom, hogy mivel nincs sok üzlete a Müllernek, nem futhattak be akkora karriert ezek a samponok, mint más saját márkások. Pedig össze sem lehet hasonlítani egy Baleával, vagy bármi más drogériással szerintem....már nem is próbálkoztam, nézegettem más samponokkal az utóbbi időben, csak ezt vettem.

2014.12.29. 12:18

Jó kis sampon, szeretem. Finom illata van, ami tartós is. Kétnaponta ugyan ezzel is mosnom kell a hajam, de az a sampon még nem született meg, amivel akár csak egy napot is ki tudtam volna tolni.