u.nonó
Hatékonyan távolít el minden körömlakkot, még a legsötétebb árnyalatokat is, a körmök pedig fényesekké válnak.
2013.02.22. 00:05
Ez eddig életem legjobb körömlakk lemosója. Még soha nem használtam ez előtt acetonosat gondolván így is rosszak a körmeim, hát ez nagy hiba volt. Minden acetonmentes lemosó amit használtam állatira szárította a körmeimet, de ez a kis csoda kíméletes. Ráadásul nagyon gyorsan leszedi a sötét árnyalatokat és a csillámos lakkokkal is megbirkózik.
2012.07.20. 11:33
Ez az egyik legjobb körömlakklemosó, amit valaha próbáltam. Épp most fogyott el, és igyekszem mielőbb beszerezni egy újabbat. Nagyon gyorsan és nagyon szépen távolít el mindenféle színű körömlakkot. A körmöm nem szárad ki tőle, hanem tényleg fényes felületet nyer, ápoltnak tűnik használata után. Az illata is sokkal kellemesebb, mint a többié. Abszolút 5 csillagos! Remélem másnak is!