Sminkek szemre

3.8
Hozzáadva 2013.07.23.by

Bossy

2016.11.17. 13:57

Egyszer próbáltam, de nem vettem újra. Akkor nagyon szerettem, de aztán kezdtek el bejönni az íves kefék, azóta csak olyat használok. Attól függetlenül 5*

2015.07.10. 15:17

Évek óta használom, de más spirállal együtt. Nekem önmagában nem vált be, viszont a pilláimat szépen hosszabbítja. A csomagolása miatt vettem meg, olyan gyönyörű volt, hogy egyből beleszerettem, aztán valahogy azóta is használom. Nem nagy szám, vannak jobb szempillaspirálok is, de nekem egyelőre megteszi amit kell. Néha összeragasztja a pilláim, ezért csak 4*.

2015.04.13. 17:20

Nem igazán van összehasonlítási alapom más szempillaspirálokkal, mert ez volt az első, amit vettem, igaz, már kábé több mint 2 éve. Nem is értem, hogy miért van belőle még mindig, mert naponta használom.A lényeg, hogy az elvárásom az volt, hogy színezze feketére a szempilláimat, és ezt kítűnően megteszi. Úgyhogy szerintem jó. Azért 4 csillag, mert hátha van ennél jobb is, csak nem tudom, hogy mit kell hozzá tudnia.

2014.11.19. 06:18

Én nagyon szeretem. Szépen szétválasztja a pillákat, és tartós. Csillagos ötös. :)

2014.04.14. 18:08

Évek óta használom és nagyon elégedett vagyok vele. A szempilláim nagyon hosszúak, nem csomósodik maximum több rétegben és viszonylag tartós. A csomagolása pedig meseszép.

2013.10.04. 14:39

Átlagos spirál, kicsit pergett. A csomagolása esztétikus, van olyan érzésem, hogy azért van ilyen áron, nem a beltartalma miatt. Némely olcsóbb és kevésbé sztájlos spirálok jobban teljesítenek.