Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
smilery.adri
Szilikonmentes hővédő hajra, gubancolódás és hullámosodásgátló (anti-frizz), ápoló száraz hajra/hajvégre, argánolajjal.30 cm távolságról ajánlott a nedves hajra fújni.
2022.09.06. 07:57
Semmilyen kozmetikumot nem volt olyan nehéz találnom, mint hővédőt hajra. Az elképzelésem az volt, hogy folyékony, illat-, szilikon- és alkoholmentes, nem hajtógázas de kifújós, ápoló, de nem elnehezítő állagút találjak 30 EUR alatt. Az illatmentesség sajnos nem sikerült, viszont ezt leszámítva minden kívánságom teljesült. Ahogy most kinéz, szerintem elég lesz egy évig (felbontás után 12 hónapig használható). Egy picit ragacsos, ami száradás után elmúlik, és tényleg ápolja a hajvégeket. Viszont: én csak a legalacsonyabb (kb. hideg) fokozattal szárítok hajat, amit előtte már hagyok valamennyire megszáradni. Soha nem vasalom, és nem formázom hővel a hajam, így nekem teljesen jó ez a termék. De aki komolyabb igénybevételnek teszi ki a haját, annak érdemes utánanéznie, hány fokos hővédelmet kínál - sajnos a honlapjukon ezt nem találtam meg.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.