Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
tdobos
Az Aveeno Daily Moisturizing Jogurt Body Wash nyugtató vanília és zab illattal, valamint hidratáló ősszetevőkkel kényezteti a testet és az érzékeket.
Rendszeres napi használatával a bőr hidratált, bársonyosan puha és egészséges lesz. A kolloid zabpehely, a joghurt por és a gazdag krémes formula finoman tisztítja és revitalizálja a bőrt.
Utoljára szerkesztve: 2017.10.25. 20:31 - 2017.10.25. 19:03
Nagyon szeretem ezt a tusfürdőt, jól hidratál és nem szárítja vagy irritálja a bőrt. Finoman krémes állagú használat közben és az illata tényleg kényezteti az érzékeket. Engem nagyon meggyőzött, a két piros összetevő ellenére is, ami a legvégén van azt gondolom sokkal bőrbarátabb, mint sok népszerű drogériás márka. Az érzékeny, ekcémára hajlamos bőrűeknek szerintem mindenképp érdemes kipróbálni, de annak is, aki csupán tudatosan szereti megválogatni a kozmetikumokat és igyekszik kevésbé mérgező irányba tolódni.