Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
AnnaLAKK
A szemmel látható, 24 órán tartó hajtérfogatnövelő hatású hajhab, push up-hatással.
2020.12.06. 21:05
Semmi hatása nincs, mintha nem tettem volna semmit a hajamra. Igaz, hogy olcsó, de nem ér semmit!
2020.05.23. 10:16
Lágy habja van, könnyű túlzásba esni és eláztatni vele a hajtövet. Használatkor kissé ragacsos, ami idővel enyhül, de még nem sikerült rájönnöm, hogy többet ér-e mint mondjuk egy frissen mosott frizura természetes tartása vagy egy random szárazsampon kellemesen dúsító mellékhatása
2019.10.07. 09:48
Giga erős hajhab amit az esküvői frizurámhoz vettem. Gondoltam nagyon olcsó a próbafrizurámnál kipróbáljuk és ha nem jön be akkor nincs nagy tragédia mást fogunk használni. Kellemes meglepetés volt 100%-osan bejött a hab, erősen és hosszan tartott az esküvőm napján is ezt használta a fodrászom és szuper volt. Még másnap reggel is tartott a kontyom. A hullámaim sajnos kicsit megnyúltak, éjfélre de én elégedett voltam vele. Hétköznapra nem biztos, hogy használnám, de alkalmi frizuránál, ahol kell a tartás oda tökéletes, ennyi pénzért nagyon ajánlom :) Ha elfogy újra veszem, ha addig nem találok jobbat. Ami még tetszik benne, hogy kis méretű ezért bármikor el lehet vinni egy nyaralásra, vagy rendezvényre, ha biztosra akar menni az ember.