Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Lemosók, Tonikok

• mattítja a bőrt
  • vízzel kell használni
  • klinikailag tesztelt
  • hipoallergén
  • érzékeny bőrre is alkalmas

2019.11.12. 09:20

Könnyű használni, sokáig tart ez a kiszerelés. Puha érzet tapintáskor az arcon használat után, kellemes illat. Nálam nem okoz irritációt.

2017.02.27. 19:11

Furcsa állaga van, tiszta zselére számítottam, de ebben vannak fehér pöttyök, amik viszont nem radíroznak, szóval nem tudom, mi célt szolgálnak. Nagyon kevés kell belőle, érezhetően tisztít, viszont hiába krémezek egyből utána, mégis feszül a bőröm. Olyan "második bőr" érzésem van tőle, mint amikor egy nagyon hozzáértő kozmetikus lehámlasztózta a fejemet és az újonnan nőtt bőrréteg átjárhatatlan + minden létező pórusom mitesszeres és/vagy pattanásos lett. Amíg nem öli le teljesen a képem, addig kap egy 3-ast.

2016.05.01. 14:11

Egyet kell értenem az előttem lévő hozzászólóhoz :/ tisztít, de én is kipattogtam tőle és elnehezítette az arcbőrömet :/

2016.05.01. 11:53

Amit elvárok egy arctisztítótól,hogy ne szárítson,ne okozzon pattanást és tisztítson.Mikor először használtam,már éreztem,hogy egy sokkal gazdagabb,töményebb krém,mint amiket én eddig használtam.Nem szárított,nagyon szép "tiszta" arcbőröm lett,de sajnos a pattanásokat hozott ki nekem. :( Sajnálom,mert nagyon szerettem volna szeretni.Anyukámnak viszont nagyon bevált,de nekem így teljes pénzkidobás.

Utoljára szerkesztve: 2016.02.07. 09:48 - 2016.02.07. 09:47

Eddig teszi a dolgát!Annyira tetszik a tubusa, mert eszméletlenül szép színe van lila gyöngyházfényű a tubus, ja és még a gél arctisztító is gyöngyházfényű!Még tesztelés alatt áll, de amit ígér ez az Avon termék megteszi, matt bőr és nem okozott több pattanást, segített a pattanások csökkenésében....eddig...Remélem az elkövetkezendőkben is ilyen jó lesz!:))