Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Tusfürdők
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Clearskin 2% Szalicilsavval Bőrtisztító Tusfürdő

3.6
Hozzáadva 2017.05.03.by

csillag1219

2017.11.03. 11:03

Én semmilyen hatást nem vettem észre, nálam semmit nem csinált. Igaz, csak akkor használom, ha tele vagyok pattanásokkal (a hátamon, dekoltázsomon), de akkor sem tűnik úgy, hogy előbb elmúlnának vagy kevesebb jönne ki, sőt, mintha szaporodnának. Pedig pár percig rajta is hagyom, nem mosom le rögtön, hogy tudjon hatni.Lehet, hogy folyamatosan kéne használni, de ahhoz sem érzem túl jónak, normál tusfürdőnek nem használnám. Meg akkor le kéne írni, hogy rendszeresen kell használni, nem csak az akut probléma esetén. Nekem nem vált be.

2016.10.22. 15:33

Nekem nagyon irritálta a bőröm, nagyon nem vált be

2016.05.05. 22:45

Lassan elfogy az enyém... az itteni vélemények miatt vettem meg. Így lehet, hogy sokat is vártam tőle. Valóban nagyon tisztít, a vattakorongon látszik. Viszont nálam nem, hogy elmulasztotta volna a patikat, hanem még erősödtek is. :(Nem tudom, hogy én csináltam-e valamit rosszul... vagy túl gyakran használtam és azért. Egyelőre így nekem két pont, mert tényleg jól tisztít. Szerintem újabb kísérletet nem fogok tenni, ez majd csak elfogy... inkább keresek mást.

Utoljára szerkesztve: 2015.11.08. 10:57 - 2015.11.08. 10:54

Öcsémnek rendeltem egyet, hátha rendbe teszi a szalicilsav. Barátnőim tapasztalata alapján úgy tűnt, megéri a termék, főleg, hogy szinte ingyen jutottam hozzá. És igaz volt minden, amit mondtak: az öcsém bőre rendkívül zsíros és a hátán egymásba értek a gyulladt, vörös pattanások. De amióta használja (alig egy hete), a gyulladás alábbhagyott és a pattanásokat is javarészt eltüntette. Azonnal rendeltem még kettőt! :)

2015.09.06. 19:40

Kb 1 éve rendeltem a hátamon megjelenő apró pici dudorok miatt. Eltömődött pórusokkal nem nagyon kezdett semmit, pedig mindig vártam a lemosással is... arcra nem mertem használni, az ilata egyèbként kellemes, irritációt sem okozott. Felejthető sajnos, mint hámlasztó, tusfürdőnek elhasználtam.

2015.07.09. 11:51

Én a hátamra használtam,de csak még több kis apró pattanás jött létre rajtam.Egyébként amik eleve rajtam voltak és nem a termék okozta pattanások,kezdtek halványulni,később eltünni.Tuti,hogy nem veszem újra,de lehet hogy elhasználom az arcomra.